Po nedeljskem sprehodu in dobri večerji, je bil počitek na kavču pod odejo in z dobrim filmom najboljša alternativa. Ker meni potegnejo bolj komedije, Petri pa so pri srcu akcije in trilerji, običajno zbereva neko mešanico vsega, tokrat pa je bilo po njenem in meni je ustrezalo.

All good things je skrivnostni triler, pri katerem imaš kaj delat. Ljubezenska zgodba in umor temeljita na enem najbolj razvpitem primeru nerešenih umorov v zgodovini New Yorka. David Marks je en čuden tič, za katerega ne vemo, ali naj bi nam bil pri srcu ali ne. Definitivno pa nam, vsaj moškim, priraste k srcu njegova žena Katie. In za vrh vsega, je tu še Davidov oče, ki vztraja pri tem, da bi se David zaposlil v družinskem podjetju. Valda David podleže pritiskom in tu se film šele začne. Od tu naprej gre le še navzdol, David začne kazati svoj pravi obraz, začne se nasilje in čudaški izpadi.

Katie izgine. David je vsem na očeh, obtožen nečesa, kar ni storil. Vsaj izgovarja se tako. Nenehno nam daje vtis, da je prav on kriv za smrt žene, prijateljice in še prijatelja. Že sam videz, da je on tista pizda, ki to počne, nas na koncu filma preseneti. Med tem ko se skriva, se preoblači tudi v žensko.

Zame je to eden tistih filmov, ki ga je vredno imeti na dvdju shranjenega za zimske večere. Igralska zasedba ni kdo ve kaj. V vlogi Davida je Ryan Gosling, dokaj neznani Kanadčan, zato je pa bolj znana njegova filmska žena Kirsten Dunst. Itak jo poznamo iz vseh Spidermanov in še od kje. Luštno bitjece. Ostale vloge so odigrali bolj taki igralci, za katere vemo, da smo jih že nekje videli, ne vemo pa njihovih imen, ampak so vseeno dobri.

To je to, film vam priporočam, odločitev je pa vaša. Lahko pa v komentar napišete, kako se vam je zdel.

Še trailer:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation