Guess who’s back, bi radi rekli gengsterski reperji, ampak nisem eden od njih, zato se opravičujem za prve tri besede današnjega bloga.

Pavzica mi je prijala bolj kot sem mislil. Sicer se to pozna na obisku, kar pomeni, da bo tisto o podiranju rekorda, o čemer sem pisal prejšnji teden, padlo v vodo, ker mi pač e bo uspelo izbrati več kot 100 obiskovalcev na dan, a pustimo se presenetiti in počakajmo na januar, ko bom razkril, ali je bil uspeh ali ne.

No, božič je mimo, upam da ste ga lepo preživeli. Zase priznam, da sem ga. Dobra večerja izpod rok Petrine mame, seveda tudi s pomočjo Petre, potem pa poležavanje na kavču ob filmih. Nedelja pa lepa, jasna, več kot primerna za sprehod. Kar sem tudi storil. Seveda pa ni šlo brez zgražanja, koliko elektrike se porabi za okrasitve mest, pa do popolnoma neokusnih okraskov, nobeni stvari podobnim skulpturam iz lučk pred hišami se tudi nisem izneveril in predvsem sem si ogledoval pointe brezglavega nakupovanja stvari, ki se jih dejansko ne potrebuje. Ampak o tem ne bi, saj je čas, ko se moramo imeti radi in čas, ko se ne želim nikomur zameriti. To naj počaka na januar.

Sem pa med temi prazniki doživel veliko lepega. Predvsem osebne zadeve, čas, ki se je ustavil, ampak vseeno prehitro minil. In sem zdaj vržen nazaj v kruto realnost tega umazanega sveta, laži, spletk, prevar, pizdarij in dreka. Ampak, saj sem navajen. In lahko si samo rečem tisto tradicionalno, kot jo reče veliko ljudi ob tem času, namreč, da bo po novem letu boljše. Kurac bo boljše, isto bo. Kot vedno.

Sicer se pred silvestrovanjem še oglasim, ampak vseeno že sedaj, če me kdo pozneje ne bo bral, želim vsem bralcem obilo uspeha in dobre volje v naslednjem letu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation