Kot ljubitelju wrestlinga mi je ostal v glavi datum, ko je umrl Eddie Guerrero. Sicer danes wrestling le še redkokdaj spremljam, oziroma skoraj nikoli, a vseeno sem se spomnil nanj.

Umrl je na včerajšnji dan pred šestimi leti. Baje zaradi srčne kapi, kot veliko rokoborcev pred njim in tudi v ne ravno zavidljivi starosti. Jebat ga, steroidi naredijo svoje, telo ti sicer napihnejo, da zgledaš oh in sploh močan, ampak te sfukajo in tako se je sfukalo nekaterim akterjem tega precej priljubljenega šova.

Pa čeprav je vse skupaj le igra in tehnika, lahko zaradi kake napake pride ko krvi in poškodb. A vseeno ga je bilo škoda.

Sam ga nisem nikoli znal uvrstiti med dobre ali slabe fante, kot se delijo wrestlerji. Nekaj časa je bil dober v duetu z Mysteriom, potem pa (igra pač) se je skoraj čez noč spreobrnil in postal njegov najhujši sovražnik. Bil je dober, a pizda, bi lahko rekel.

Prilagam video njegovega zadnjega dvoboja.

In s tem sem prenehal spremljati wrestling do letos, ko sem si zgolj iz radovednosti ogledal dva matcha in ugotovil, da me to ne pritegne več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation