Pa je spet nov dan in nov teden pred nami. V jesen smo že zakorakali, čeprav so dnevi še topli in sončni, možno je tudi kopanje v morju. Ampak spet mora biti določena stvar, ki mi pokvari nedeljski večer.

No, po celodnevnem pohajanju s Petro, sva zvečer prispela domov in videla samo še tuš in posteljo. Ter kak film je bil v planu. In ker nekateri že veste, da se mi je pokvaril dvd bralnik, je bilo treba gledat nekaj po tv. Ker se nama ni dalo kregat, kaj bova gledala, saj sva bila prijetno utrujena, sva pustila na lahkotni komediji na pop tv. Čez 30 in še pri tastarih, nekako tako je bil naslov. Čisto simpatična komedija, ne ravno nek vrhunec, ampak sva kar padla not, kljub temu, da sva zamudila prvih deset minut. V pričakovanju zaključka, kako se bo vse skupaj izšlo, so na pop tv kar naenkrat prekinili film, zavrteli tisto njihovo špico, ki naj bi prikazovala zaključek in nato začeli s predvajanjem novega filma. Wtf? A smo blesavi? Ok, modrujmo o računanju. Imdb navaja, da je dolžina zgoraj omenjenega filma 97 minut, kar je enako eni uri in 37 minut. Na sporedu je bil film napisan ob 20, kdaj se je dejansko začel, ne vem. Naslednji film je bil na sporedu ob 21.45, kar pomeni, če bi nam tako zelo ljubi pop tv preračunal, da jim med koncem enega in začetkom drugega filma ostane osem minut časa, ki ga bi lahko porabili za reklame ali karkoli drugega, bi zadovoljil vse gledalce. Seveda je treba na vsakih 20 minut filma zavrtet 5 minut reklam, na koncu pa film enostavno odrezat. Halo? Dragi tisti, ki to delate na pop tv, ne vem kaj si vi mislite o tem. Žalostno se mi zdi, da obljubljate neke pop premiere in delate ne vem kake napovednike, potem pa film kar nekje odrežete. In ja, zgoraj navedeni primer ni osamljen.

Da ne povem, da običajno za spored uporabljam Vikend. Kjer v rubriki, kjer se lahko kdo pritoži, pohvali ali karkoli, pogostokrat zasledim kako grajo na prezgodnji konec filma. Zakaj vedno napišete, da je šlo za tehnično okvaro? Ste preponosni nase in ne znate priznati, nekaj v smislu ”ja pač, smo zajebali”? Mislite, da ljudje ne opazimo napak? Prosim vas, imejte jajca in vsakič, ko se vam to zgodi, napišite opravičilo v medijih. Si upate?

Takole je imeniten dan pokvaril nekdo, ki je odrezal film. Vseeno mu pa iskrena hvala, saj sem dva dni govoril, da bom kupil nov dvd predvajalnik. Prepričal me je, da ga bom kupil ob prvi priliki, potem pa lahko pop tv odreže film že takoj po začetku.

No, ampak kot sem že v enem prejšnjih blogov napisal, da sem ugotovil da se ne splača sekirati za vsako stvar, se tudi za to ne bom. Pač le postavljam vprašanje, ki ga bo mogoče kdo od tapravih prebral in odgovoril. In ne samo zaradi sebe, tudi zaradi drugih, ki jih to moti. Ok to je mimo, to sem spljuval ven, gremo na kako drugo temo.

Kaj sem zasledil prej, da je danes dan kontracepcije? Pohvalno. Čeprav vsi kondomi, pa diafragme.. najbolj varna kontracepcija je ”ne”. To je, ko vprašaš žensko, pač, bi šla to pa ono, hopa cupa, digi dagi. In ti odgovori nikalno. Evo ti, ženska je na suhem, moški ima ročne spretnosti, ni važno, ampak nihče ni okužen in noseč. Jeah. Varna spolnost. No, in svetovni dan jezikov. Kar gre kar nekako skupaj. S tem da so mišljeni jeziki kot govorica, ne jezik kot organ.

In omeniti moram še nekaj. Danes praznuje 63 rojstni dan Olivia Newton Jones, angleška pevka in igralka. Tista, ki je bila ob Travolti v Briljantini. Torej, vse najboljše. Zakaj sem to omenil, boste nekateri že vedeli.

Aaa, še nekaj sem pozabil. Tista reklama za Milko, čokolado. Tako prisrčna, tako simpatična. Kot ljubitelj živali si vedno rečem, da je res tako. Da so v veliko primerih živali tiste, ki nas nekako prisilijo, da naredimo nekaj, kar si želimo a nimamo poguma. No, in ta reklama kar resnična. In kot ljubitelju živali se mi zdi nekakšno mučenje barvati kravo v vijola za potrebe reklame, razen če so to računalniško naredili in žival ni trpela. Razmišljam pa drugo, že zaradi imena bi morali uporabiti kravo, ne pa bika. Vsaj v večini prizorov, če pogledate pazljivo, je bik. Bogve, če so ustvarjalci reklame to sploh opazili.

Dovolj. Lep dan vsem.

One Thought on “Graja Pop Tv in ostalo

  1. Mel so kao neko tehnično težavo in bodo film danes popoldne še enkrat zavrtel – v celoti 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation