Berem na neki levi internetni strani, kako povečati obisk na svojem blogu, v svojih člankih, skratka ni važno čemu, recimo temu kar stran. Ena izmed predlogov je, da avtor priporoča pisanje v knjižnem jeziku brez kletvic. Napaka, kletvice spadajo v knjižni jezik. Ljudje radi berejo o nekom, s katerim se radi poistovetijo in ni pravljično bitje. Za razliko od leposlovja, kjer kletvice niso zaželjene.

Drugi predlog se je glasil, da je treba pisati o tistem, kar ljudje radi berejo. Slovenceljni radi beremo skoraj vse. Od poezije, kriminalk, sploh če je zanimiva zgodba, pa do telefonskih imenikov. Ampak kaj v blogu pisati? Tu ti pa ne ostane drugega, kot pisati osebne zgodbe, misli in razmišljanja. Edino tako te bojo ljudje brali, vsaj po mojem mišljenju. Čeprav sam to počnem in nimam bralcev, vsaj zdi se mi.

Tretji predlog pa je svetoval o uporabi imen, ki jih ljudje največkrat vpišemo v brskalnik. To so največkrat imena estradnikov, običajno slovenskih kao zvezdnikov. Jan Plestenjak, Nina Osenar in ostali v medijih kazajoči osebki. Kralji rumenega tiska, kot familija Zeneli, pa Samanta Škrjanec, Murko in še koga bi lahko naštel, ampak nočem biti žaljiv. To ljudi zanima in to ljudje iščejo, na spletu je namreč zastonj in ni treba v trafiko po Novo, Jano, Lady, Story in Obraze.

Zadnji nasvet je predlagal uporabo spolnih in drugih organov, ki naj bi bili iskani predvsem s strani moških. Roka, noga in hrbet, če ste začetnik v alternativnem zdravljenju, vnetje mišice, če ste se prvič peljali s kolesom in rit, joške in pička, če ste potrebnež in vas zanimajo take slike. In verjetno je to vse res, večina so potrebneži moški in ne ženske. Ženske tudi verjetno ne iščejo slik črncev s kurci do kolen, tipov, ki bi razkazovali anus in obritih jajc. Moški pa iščejo, čeprav ne priznajo. Azijke, lezbijke, najstnice, ampak do vseh takih strani jih vrže, če v brskalnik napišejo besedico joški in besedico rit. Seveda niso vsi moški enaki, nekateri ne uporabljajo interneta za to sploh. Sam poznam bedaka, ki je nekoč izjavil, da se prej obrne za dobrim avtom, kot za dobro žensko. Ok, tvoj problem.

No, in ker so bili nasveti zelo pametni, ker je nekdo prepričan, da je izumil toplo vodo, v resnici je pa je prepisal od drugih in si tako le povečal obisk na svoji strani, sem se odločil, da to metodo preverim, če bo res zaradi tega ful obiska. In tako poimenoval ta blog enostavno, joški in rit.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation