Kot v včerajšnjem blogu, lahko tudi danes jamram. In o čem? Ja, o tistem, kar se trenutno najbolj govori. Premodroval sem o treh trenutno najbolj vročih temah tega tedna in vsaj v dveh se pokaže kako smo mi, slovenceljni trdni, kleni in delavni.

Prva. Politika. A mora prav res vsak, ki ima facebook, deliti nekaj, kar si ni zmislil sam in je skopiral iz bog si ga vedi kje? A je treba čisto vsak dan na večini spletnih strani z novicami brati o polenih pod nogami. Mislim, da nam stvari, ki se nas ne tičejo, preveč servirajo in vsiljujejo. Seveda pa sem jaz eden tistih, ki ne grem na volitve. Nekdo me je že okurcal, da če ne grem volit, potem naj se ne pritožujem. Halo, komu pa naj se. Pa tudi ne pomaga, če se pritožujem, niti ne pomaga če se pritožuje petsto enako mislečih. In s tem sem se odločil, da se politike v blogih ne bom več dotikal. Jebeš vse skupaj, povem svoje mnenje o politiki, pa se najdejo pacienti, ki me takoj obsodijo in me imajo za nekaj celoten blogerski lajf. Ni vredno.

In ker nam v zadnjem času predvajajo komedije, beri zgornji odstavek, lahko s komedijo tudi nadaljujemo. Trenutno najbolj gledana je seveda Kmetija. Brez kmetov, of kors. Da pridem zvečer domov, po napornem šihtu in treningu in vidim da nekdo to z velikim zanimanjem gleda, me vse mine, zaprem vrata sobe in lets go, iron maiden. Moram priznati, da sem si sicer ogledal en del, pa še to ne cel. In ne, ob tem nisem doživljal orgazmov, kot večina gledalcev, niti se nisem smejal ob dogodkih, temveč se vse bolj zgražal nad veleumnostjo tekmovalcev in ustvarjalcev tega podna. In če sem v zgornjem odstavku omenil polena pod nogami, ne vem zakaj jih ne bi še tu. Pa vse te babe, ki grejo ven, povsod piše, kako so bile napačno prikazane, da niso take, jebeš vse to. Prepozno. Ljudje si zapomnijo prvi vtis in to je to. Ni popravca. Vsaj Ljubezen na seniku se je končala, baje. Tisto je bila šele komedija, tam so ljudje dejansko delali norca iz sebe. Svašta.

In kaj ima tu veze trdnost, klenost in delavnost? Namesto da bi med tem počeli kaj bolj koristnega, tudi če ne fizično, ampak le nekaj za naše možgane, gledamo in skoraj da ploskamu vsakemu, ki mu uspe nas prepričati v neko drugo mišljenje. Ne glede na to, da gremo samo enkrat na led, se vseeno pustimo drugim, da nas tja vedno znova in znova vlečejo.

Tretja stvar. Jurij Zrnec. Ta teden beremo o njegovi bolezni, po fb krožijo sporočila in vse to. Ok, ne bom pisal govoril o tem, kaj si mislim jaz o njemu, sicer je vse pozitivno, ampak vseeno. Kot igralcu, komiku, voditelju in še kaj mu želim čimprejšnje okrevanje.

In ja, seveda, moram dodat še eno točko. Vreme, ki se je čez noč spremenilo. Končno malo dežja, megle, ki je pri nas nismo imeli, vlage v zraku več kot v spodnjicah najstnice, listje končno odpada, narava se končno pripravlja na počitek, ki ga že hudo potrebuje. Če komu ni prav, to ni moj problem. Pa čeprav bi tudi jaz vedno rad poletje, tako mora biti in tako je.

Evo, to je bila moja zadnja objava ta teden, lepo se imejte, pazite nase in upam, da vam Miklavž prinese vse tisto, kar ste si zaželeli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation