Ta vikend sem imel čast biti omenjen v blogu NuckinFutsa. Hvala za iskreno mnenje, itak.

V komentarju si vprašal, zakaj sem šel na svoje. O tem sem sicer že pisal, ampak bom še enkrat. Dejansko mi je šlo na kurac, da sem na blogosu imel reklamo na svojem blogu, s katero je nekdo drug pokasiral. Pa tudi če je bilo to le deset evrov na mesec. To je bil prvotni namen odpreti svojo stran.

Obenem se mi pa ni dalo vrtet koleščka na miški, saj so na vrhu vedno eni in isti, kar pa ne pomeni, da so meni slabi, le ne berem jih, ker me rumeni tisk v blogu ne pritegne. Pa čeprav imam tudi na svoji strani reklamo, gre vsaj ta denar meni. No…naj bi šel.

So pa določeni, ki jih redno spremljam. Poleg že zgoraj omenjenega, so tu še Volčji Brlog, PametnaRit, Sakir, NMohorič, Likard37, potem se pa počasi konča. Vsem tem želim obilo uspehov in čimveč dobrih blogov. Mogoče sem koga tudi izpustil, ampak upam da ne. No, Spominčico sem rad prebral, ampak se mi zdi, da se igra ponikalnico, ali sem se slučajno zmotil?

Obenem preziram nenehne linke na wikipedio, čeprav jo tudi sam kdaj uporabim. Preziram enovrstične bloge, bloge s ponavljajočo vsebino in brezvezne komentarje, ki jih sicer objavljam. Ne grem se kot na blogosu, da sem vsak komentar komentiral in so se iz tega komentatorji variante Leban počutili še bolj vzvišene.

In razlika? No, na svojem imam največ obiskovalcev toliko, kot sem jih imel na blogosu v povprečju vsak dan. Mogoče se pa kdaj vrnem na blogos, ki ga sedaj, poleg mmc in ednevnika uporabljam največ za promocijo svojega pisanja. Poleg facebooka. Drugi svet mi je pa praktično neznanka, ampak sam zase mislim, da sem v štirih mesecih bloganja in po cca 130 objavah malček dorasel vsemu skupaj in ne pišem bedarij, kot sem jih na začetku. To je verjetno razlog, zakaj nisem tam.

Vseeno pa hvala vsem, ki me berete, mi dajete s komentarji določeno motivacijo in napišete kako vspodbudno besedo.

7 Thoughts on “Meni najljubši blogerji

 1. Ti se kar lepo vrni na blogos 😉 drugače pa nasvet za promocijo bloga, ustvari si twitter račun, skoraj vsi smo že tam gori in smetimo več ali manj 😀

 2. Hvala za povračilo. Pa še en dober blog, za katerega nisem vedel si omenil 🙂

 3. PeterFilec on 14. novembra 2011 at 13:27 said:

  Mohorič, mogoče se bom. Moram razmisliti 🙂 Si mi pa dal idejo s twiterjem 🙂

 4. Počaščen. Majkemi! 🙂

 5. Pipijaz on 14. novembra 2011 at 19:25 said:

  kjerkoli boš, te bo striček Gugl, našel. Zato pogumno naprej!

  Lp

 6. Hvala za omembo in..keep on rockin’ 😉

 7. Oh, očitno je prišel čas visoke vode, da še jaz nekaj povem. 😆 Hvala za omembo. Moram priznati, da si me opisal tako unikatno, da bom to verjetno sunila in prodala naprej.
  Z blogom je tako kot z vsem v življenju – trudim se, da ne bi bila preveč odvisna od računalnika, zato tam preživim le tisti čas, ko se mi zdi, da imam res kaj povedati. To je, pizdakati nad nečem. 😎

  Tudi z moje strani vse najboljše na samostojni spletni poti. Se beremo. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation