Nedelja je bila po daljšem času spet pravi dan za ogled filma in po premišljevanju in odločanju, sva se s Petro odločila za Monte Carlo.

Film, ki ima na Imdb trenutno oceno 5.3 sicer ni ravno komedija kot tudi romanca ne. Nekako se ga ne da niti opredeliti, saj je cel point v tem, da tri mlade punce odpotujejo v Pariz, od tam v Monte Carlo in tam nekako vsaka dobi tisto, kar potrebuje. Brez nekih presežkov, a s tremi simpatičnimi obrazi. O tem kasneje.

Seveda v Parizu ni vse tako, kot bi morali biti in te tri mlade punce razočarane sklenejo preostanek preživeti v preddverju hotela, kjer se naenkrat vse obrne. Zamenjajo jih namreč za bogato dedinjo s kolegicama in še preden lahko razkrijejo svojo pravo identiteto, so potegnjene v svet premožnejših razvajencev. Kot sem že napisal, nič presenetljivega.

Zato se vrnimo k simpatičnim obrazom. V glavni vlogi Selena Gomez, mlada ameriška igralka, baje tudi pevka in tekstopiska. In čeprav v določenih trenutkih izgleda kot mladoletnica, je treba poudariti, da je že čez osemnajst, rojena je namreč julija 1992. Da o simpatičnosti ne dolgovezimo, si lahko preverite kako sliko ali posnetek. Taka nedolžna lička in polne ustnice. Za vse tiste, ki še vedno ne veste o komu govorim, ja, to je dekle, ki ima čast ga vleči Bieberju.

Druga igralka je Katie Cassidy. Ja, to je tista, ki se stalno sezuva ali je večino filma bosa. Blond, visoka in simpatična. Petindvajsetletnice se lahko spomnite iz serij, kot so Opravljivka, Melrose Place, Harperjev Otok, mogoče tudi iz kakega filma. A Nightmare on Elm Street, recimo. Tudi simpatično bitje.

Tretji obraz pa je Leighton Meester, ki smo jo prav tako videli v Opravljivki, pa v Cimri in še kje. Tudi to prav tako petindvajsetletno bitjece je simpatično, se ukvarja z glasbo in baje ima tudi svojo kolekcijo oblek.

In prav ti zgoraj našteti obrazi so razlog za ogled filma. Za fante tja do dvajsetih let, ki potrebujejo drk material in za punce, ki sanjarijo da bodo same nekoč prav take. Za vse ostale je film bolj brca v temo.

Trailer:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation