Dolgo obljubljena zadeva in tudi zame dolgo pričakovana. No, niti ne. Če sem v ponedeljek začel komaj delati na tem, s pomočjo B in še nekaj težav je bilo vmes. Ampak danes, danes je vse tako, kot mora biti, tako kot sem si želel.

Rastlo je kar nekaj časa. Želja po čisto svoji strani je bila vedno, le ideje ni bilo. Kot je večkrat ni. Vseeno se bom za vas, dragi redni in občasni bralci, potrudil. Vesel bom vsakega vašega obiska in komentarja. Ne obljubljam vam nemogočega, verjetno vas bom pa kdaj v svojih modrovanjih pripravil do razmišljanja, prepričal v drugačen način življenja ali le spravil v dobro voljo.

Itak, da boste obveščeni, kdaj sem kaj objavil, bom naredil še malo reklame na prejšnjem blogu, preko Facebooka in še kje. In ob strani bojo reklame, kot so bile do sedaj, le da so drugi služili z mojimi blogi.

To je to, kar sem imel za napisat za pozdrav, ostalo boste izvedeli v naslednjih blogih, ki bodo razvrščeni v malo drugačne kategorije, malo daljši in še bolj bednejši, kot so bili tisti na siolu. Jebat ga, treba je imeti smisel za humor in samega sebe ne poveličevati previsoko, kot to žal v naši ljubi deželici premnogi počnejo.

Bednih 215 besed, moram se poboljšat. Rad vas imam. Hvala vam za vse.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation