Evo, anketa meseca novembra se je iztekla. Presenečen nad glasovi, predvsem nad številom, sem kar redno spremljal dogajanje. In seveda je tu tudi nova anketa, v kateri moramo, posledično, poiskati še najbolj simpatičnega pevca.

Kot v prejšnji anketi, tudi tu šteje le zunanji videz, se pravi, označite tistega, ki vam je najbolj všeč. Pa brez hudih besed, priznam, marsikoga sem pozabil, vendar je še vedno možnost, da se pojavi v eni od naslednjih anket.

Pa da razglasimo rezultate. Glasovali so 203 obiskovalci, glasove pa so potalali takole: Saša Lendero 6 glasov, Manca Špik 7 glasov, sledi Tinkara Kovač z 8 glasovi, takoj za njo je Alya z 9 glasovi in Sanja Grohar z 10 glasovi. Rebeka Dremelj je dobila 12 , Tabujevka Tina pa 13 glasov. April je končala pri številki 18, sledi Severa Gjurin z 21 glasovi, daleč pred vsemi pa je Maja Keuc s 43 glasovi. To pa še ni vse. S konkurenco je totalno pometla zmagovalka Nina Pušlar, ki je dobila kar 28% vseh glasov, oziroma je zanjo glasovalo 56 obiskovalcev.

Nini, pa tudi ostalim iskreno čestitam, da pa se prepričamo o njeni simpatičnosti, dodajam še njen videospot.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation