Pozdrav vsem bralcem, ki me redno spremljate, prav lepo dobrodošli tudi tisti, ki ste se na moji strani znašli prvič. Žal vam ne upam ponuditi pijače in prigrizka, lahko vam priporočam le svoje zapise, mišljenja in modrovanja.

Danes bomo govorili o podiranju. Pa ne podiranju dreves, saj je vendar zima in se vsi že lepo grejemo v svojih domovih. Čeprav bo marsikdo kje podrl kakšno jelko, ki jo bo uporabil za okras v dnevni sobi. Sam nisem pristaš naravnega drevesca, kupil sem plastično in je za deset ali več let mir. Bi pa z veseljem podrl kakšno drugačno Jelko, tako na dveh nogah, recimo. Ampak sem zvest eni osebi, tako da je tudi to nemogoče.

V mislih imam drugačno podiranje. Podiranje rekordov. Vsak človek, ki se z določeno stvarjo ukvarja, mora imeti nekakšne cilje. To imam jaz pri športu. Potem, ko dosežem cilj, se naslednji cilj poviša, nekako v stilu ”če sem dosegel to, lahko dosežem tudi več”. Sicer mi to ni uspelo, ker se s športom ukvarjam premalo časa, ampak bom s koncem tega meseca začel delati tudi na tem. Več o tem si boste lahko prebirali ob torkih v kategoriji ”šport”, tako kot si lahko že zdaj. Le da so zapisi tam trenutno bolj dolgočasni.

Od danes, 20.12.2011 pa do 31.12.2011 sem si zadal zanimivo nalogo, katero bom poskušal izvesti. Seveda ne bo šlo samo zaradi mene, ampak bom za pomoč prosil vas, dragi bralci. Verjetno že mislite, da se gre za kakšno neumnost, totalno bedarijo, brezvezno zadevo. In prav imate. Odločil sem se, da bom v teh dneh imel več kot 100 obiskov dnevno na svoji spletni strani. Tu mi boste v pomoč vi, dragi bralci in spoštovane bralke.

Ker pa tega ni tako zelo težko doseči, sem se odločil še podreti rekord. Sicer moj rekord znaša 1851 bralcev na dan, ampak to je bilo še na Blogosu. Moj rekord obiska odkar sem na svojem, je 217 obiskovalcev v enem dnevu. Tudi za sesutje te številke in postavitve novega rekorda, se bom obrnil na vas. Ne pozabite, nič vas ne stane, to je kot nekomu poslati e-voščilnico.

Kako to doseči, oziroma kako mi lahko pomagate? Vsako mojo objavo lahko lajkate, me dodate na facebooku in delite naprej moje objave. Več kot vas bo delilo, več možnosti bo za zrušenje sedanjega rekorda in postavitve novega. In bomo videli, če nam v enajstih dneh uspe.

Kaj bom imel jaz od tega? V bistvu nič. Prav tako tudi vi ne. Le v mislih vam bo, da ste nekomu pomagali, kar v teh decembrskih dneh potrebujemo. Medtem ko se bomo nekateri veselili, bojo drugi sami, zapuščeni in lačni. Takim ljudem je treba pomagati, tudi če samo s toplo besedo. In čeprav nimate od vsega tega, če nekomu pomagate, praktično nič, ste vseeno bogatejši za eno izkušnjo več.

Seveda bom se potrudil in poskusil tudi kaj objaviti. Vem, da ne bo vsak dan nove objave, saj mi tudi časovno ne znese, ampak se bom potrudil. Že takoj po novem letu pa bom napisal tudi rezultate in takrat bom razkril, če je uspelo, če je padel nov rekord in vse ostalo.

Zdaj, dragi bralci in spoštovane bralke, ste na potezi vi. Vesel božič in mirne praznike vam želim. Peter Filec.

4 Thoughts on “Podiram rekord

 1. Pipijaz on 21. decembra 2011 at 18:01 said:

  težko nalogo si si zadal. Upam, da ti uspe. Poročaj?

  Bom posredovala dalje …

 2. Nisem zasledila nobenih rezultatov 🙁

 3. Peter Filec on 25. januarja 2012 at 22:13 said:

  Ana, evo rezultate, so bili objavljeni kmalu po novem letu 🙂
  http://www.peterfilec.com/osebno/2012/filec-jasnovidec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation