Končal se je drugi teden mojega ukvarjanja s športom in lahko zopet napišem podatke in vse te stvari, ki spadajo zraven.

Začelo se je fenomenalno, uporaba kolesa je kazala na to, da bom, kot sem prejšnji teden napisal, dosegel več. Za vse to niti ni bilo krivo to, da buljim v prenosnika, saj sem vseeno pogledoval na uro in čakal, kdaj bo tistih trideset minut minilo. Lahko se zahvalim raznim revijam, ki so me potegnile vase in povzročile celo presežek teh minut, ki sem si jih zadal v glavi.

Z mešanico hoje in teka je bilo drugače, in tu si lahko pripišem velik minus. Namreč, vmes so prišli povsem nezaželeni posegi v življenje. Vseeno krivdo pripisujem izključno meni, saj bi lahko rekli, da sem bil len kot fuks. Tako sem le dva dni to prakticiral. O razlogih kasneje.

Na kolesu sem bil 5 dni, skupno se je tako nabralo 131 minut, kar je sicer dve minuti manj kot prejšnji teden. Ampak so kilometri poskočili za 12, skupno jih je bilo v minulem tednu 56. Hoje in teka je bilo le za 9,5 kilometrov, kar je 7,5 kilometra manj kot v prvem tednu. Trebušnjakov je bilo 15, kar je 5 manj, en dan pa sem začel še z utežmi, a sem se jim raje odpovedal in naročil knjigo o pravilnih vajah s tem pripravkom.

Definitivno bi lahko dal več od sebe, saj sem se hoji predvsem odpovedal enkrat zaradi mraza, drugič, ker sva šla s Petro na žur in tretjič, ker sem bil po tem žuru tako slab, da sem dihanje preklopil na škrge. Vseeno sem pa s hrano dokaj dobro deloval, le dve pici sem spravil vase, kar ni bilo ravno zdravo, nekaj orangine, ker je idealna za preganjanje mačka in seveda se tudi nisem upal upreti okusnemu golažu izpod rok gostitelja. Seveda je poleg prijalo briško vino, za katerega se je naslednji dan izkazalo, da ga je bilo preveč.

Počutje je pa še vedno super, razveseljuje me pa prav posebna tehtnica, ki ob treh tehtanjih v zaporedju ene minute pokaže vsakič drugačno cifro. Pa verjemi potem tisti, ki je nižja, bi lahko rekli v hecu. Sam vzamem tisto ki pokaže nekakšo sredino.

Kako naprej? Valda, treba je malo popravit rezultate tega tedna in narediti več na hoji ter izboljšati kolesarske rezultate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation