Tretji teden mojega rekreativnega ubadanja z rekreacijo ( kako smešno se to sliši ) je bil porazen. Največji razlog je ta, da sem bil prehlajen in sem se gibanju v naravi najraje izmikal, pa tudi kakršnim koli naporom sem se najraje odpovedal. Pa tudi vreme ni bilo ravno primerno, nekaj dni je namreč svinjsko zeblo.

Čeprav sem zdržal dolg teden kar se službe tiče in tudi misleč, da mi bo pivo pomagalo ozdraveti, sem se vseeno naslednji dan počutil še slabše. Vam svetujem, nikar ne pijte piva, če ste prehlajeni. Vsaj meni ni bilo dobro. In če imate možnost, lezite, srknite topel čaj z dodatkom kake žganice in se dobro pokrijte.

Rezultate me je pa skoraj sram napisat. Kolesarjenja je bilo skupno le 40 minut, kar je 15,5 km, hoje in teka pa skupno 11 km. Žalostno. Čeprav mi je s hrano kar uspevalo in mislim, da se nisem pregrešil z nobeno sladko porkerijo, razen z orangino, ki mi paše ko je maček na obisku.

Bo pa res naslednji teden treba začet z miganjem bolj konkretno, ker v nasprotnem primeru bom lahko bloge iz enega tedna samo kopipejstal v naslednje tedne. Plan je tako narediti vsaj 150 minut na kolesu in vsaj 20 km mešanice med hojo in tekom. Če mi bo uspelo, bomo pa videli čez dober teden.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation