Če vam je prav ali pa ne, jaz upam, da se ob mojih blogih zabavate, smejite, če kako neumno razdrem, saj konec koncev je smeh pol zdravja. V nasprotnem primeru lahko citiram besede znanega mariborskega reperja ”ma kaj, boli me kita, ostala me raja voli ko maršala Tita”. Jep, samozavest serijsko.

Hecam se. Ne bom se pa v nadaljevanju. Jutri je četrtek in sam pri sebi sem se odločil, da jutri ne objavim nič. Ne vem zakaj, tako mi je pač šinilo v glavo, da ne bom. Mogoče, da vidim če me boste kaj pogrešali. Verjetno ne, saj ste že vajeni da čez vikende ne pišem. Takrat počnem druge stvari. Po novem športam, včasih sem se zakajal, zapijal in predajal lenobi. Preživljam jih s Petro, ki ni preveč za bloge in pravi, da pišem bedarije. Sicer me podpira, a povedala mi je, da me ne bere. Tako da niti mi ni jasno, kako ve, da pišem bedarije. Pa čeprav jih ne.

Ja, en kup časa mi pobere blog. Nekaj si izmislit, to prelit na ekran, objavit, pa si naredit reklamo na blogosu, mmcju in ednevniku, drugje niti ne objavljam. Saj niti ne poznam toliko teh blog strani, kjer bi se lahko predstavljal. Na drugem svetu se mi zdi bolj tako tako, je pa res da me ne radi ravno izpostavijo. Čeprav priznam, da tudi dolgo nisem nič pametnega in vrednega izpostavitve napisal. Lahko mi pa priporočite še kakšno stran, kjer bi lahko objavljal bloge, vsaj tisti, ki pišete več časa kot jaz. Obenem bom kmal praznoval, a o tem na tisti dan. Seveda pa nisem mislil resno, ko sem napisal, da mi vzame veliko časa. Pač, vedno pridem pred računalnik z neko idejo, kaj bom napisal, prečekiram novice, da vidim če je še kaj za omenit, napišem, malo reklame naredim in to je to. Komentarje odobrim enkrat proti večeru, če se ne že sami prej, na facebooku mi samo objavi, baje pa je še ena deklina, ki nonstop lepi linke do moje strani. Tudi prav, če ji tako paše. Sam da ne bo pričakovala kake denarne nagrade, ker nimam denarja.

No, in ker je četrtek, lahko začnem brez problemov čakati vikend, ki ga bom, če bo pač vreme dopuščalo, izkoristil za kak sprehod. Ogled dobrega filma, pivo s kolegi in dobro večerjo. Če bo vse po sreči. V najslabšem primeru bom doma, gonil sobno kolo, visel na netu in iskal informacije, ki jih pravzaprav ne potrebujem.

Lahko vam napišem še, da sem za potrebe nadzora svojih kilogramov nabavil tehtnico. Pa ne da jo sedaj nisem imel, je bila pri hiši, ampak taka, ki ti je vsakič drugače pokazala. Stara ful. Po mojem je prva, ki je prišla iz tekočega traku, tako stara je. Pa sploh se nisem jebal z iskanjem in gledanjem po trgovinah, šel sem na mimovrste, jo videl in poštar mi jo je prinesel domov, sem mu fuknil tistih par evrov in je bilo. Na koncu sem ugotovil, da sem jo s poštnino vred plačal ravno toliko kot jo bi v Mercatorju.

Sploh ne vem kaj vam bi še povedal. Mogoče tisto, kar me običajno sprašujejo v privat sporočilih na fb. Ok, lahko kaj odgovorim, samo da grem pogledat. Tisti, ki ste mi pisali, če še veste kaj ste me vprašali, se boste prepoznali in ne bom o imenih pisal. Ne, ne grem na zmenek. Lahko narediva intervju, ampak, žal ne vem kaj bi o tebi pisal, ker ne vem kdo si. Sori. Ja, prišel bo čas, ko sem bom razkril in objavil svojo fotografijo v blogu, o tem boste obveščeni. Le odločit se moram. Nimam Nokie.

Pa napisal sem na zid, da lahko ugibate kdo bo v intervjuju, ni nihče ne lajkal, ne komentiral, nič. Le na privat me sprašujejo, kdo bo. Mal ugibajte, ne, povem vam le da boste obveščeni ko bo intervju objavljen.

In ker sem mnenja, da sem dovolj nabluzil, grem lahko mirne vesti na kavč, pred tv ali pa kar v posteljo. Jutri me čaka bloga prost dan in obljubim, da se ne bom dal pred računalnik pred deveto zvečer. Če se pa bom, dam za rundo.

Pričakujem vaše lajke, komentarje ali karkoli se že boste čutili naredit. Hvala vsem in se beremo v petek.

2 Thoughts on “Totalno brezvezno bluzenje

  1. Tisti, ki jih lahko hkrati gledaš pred seboj v živo in čez ozračje, skozi okno, kako sedijo doma na kavču.

  2. Ampak v tej svoji ignoranci, v tej svoji zateženosti je ravno dovolj simpatičen, da lahko požanje slavo in obrne vsakogar v svoj prid.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation