Ho ho ho, madona. Ste pa kar pridno klikali na mojo stran in na anketo. Ko sem videl koliko vas je kliknilo na anketo, sem dobil neizmerno željo po preverjanju obiska v analitiksu. In sem prav presenečen, kaj naj rečem, hvala vsem. In nič ne bom imel proti, če boste še komu posredovali link ali enostavno kaj delili preko facebooka ali kakorkoli drugače. Da bomo videli, katera pevka je po vašem mnenju najbolj simpatična.

A danes k drugačni temi. Dovolj mi je posedanja in opazovanja, kako ne delam nič za rekreacijo. Obenem, kot ljubitelju dobre hrane in seveda pijače, vemo katere, je zrastel trebušček, ki ni ravno privlačen. Ok, nisem debeluh, sem pa čisto tako, nekako povprečno zaobljen. In temu je treba narediti konec, začet z gibanjem, kakršnim koli že.

Tako sem se na današnji dan že kmalu po peti uri zjutraj odločil, da se bom dal na to in si vzel določen čas enega leta, v katerem bom skozi hrano in pijačo ter dokaj redna športna udejstvovanja spoznaval svoje telo in zmožnosti. Poleg tega tudi zbil kako kilo in se telesno izoblikoval.

Vse kar fuknem vase, skrbno zabeležim, da bom imel lepo pregledno tudi za mesec nazaj. In ne skrivam, da sem spil pivo ali koliko sem pokadil. Konec koncev me ne stane nič. Papir in svinčnik sta blazno poceni, športne opreme ne potrebujem veliko. Trenirko imam, superge tudi, kolo tudi, le nov števec bo treba nabavit. In v sobi sta dve stojali za prah: sobno kolo in nekakšno pomagalo za trebušnjake. Treba spravit v pogon, vse te aparate in sebe.

Končam z blogom za danes in grem na kolo, kolikor časa bom pač zdržal, nato pa še na hojo ali tek, karkoli že bo.

In to bo ena najbolj zanimiva preizkušnja zame, saj me prav zanima kako bodo rezultati po mesecu dni, koliko se bo spremenilo, bom zgubil kak kilogram, in vse skupaj bo zabeleženo. In? Ja, logično je, da bom rezultate enkrat tedensko objavljal v blogu, da boste dobili motivacijo, me spremljali, podpirali ali pač le enostavno me prekurcali podolgem in počez.

No, to je to, grem v gibanje, več pa napišem čez en teden oziroma naslednjo sredo, ko bo prvi teden miganja za menoj. Vi pa komentirajte ali pa kar tako nekaj napišite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation