Začetek meseca je več kot idealen za realen pogled na svet. Vse, kar se dogaja, je eno samo sranje, vsaj na političnem področju. O tem bomo še kakšno razdrli, ampak kasneje.

Najprej čestitke Urški Žolnir za osvojeno zlato medaljo. In kako je postala ta gospodična simpatična. Ampak nekaj vam povem: na kurac mi gre pisanje vseh časopisov o temu sedaj, ko je zlato osvojeno. Ko je trenirala, delala na tem, da osvoji čimboljši rezultat, je ni povohal noben medij, zdaj boste pa vsi pametovali in ji čestitali in še kaj. Vem, jaz je tudi nisem nikoli omenil, ampak jaz nisem te vrste medij. Sploh nisem medij. Enako je s Kopitarjem, toliko let že igra hokej, a nihče nič o njemu. Ko osvoji pokal (no, njegovo moštvo), potem pa vsi časopisi polni tega. In enako je tudi z Zavcem in še katerim drugim športnikom. Z izjemo smučarjev, skakalcev in nogometašev. Tem športom dajete prednost, za ostalo pa vedno zmanjka vrstic. Prekleti mediji, ej.

Gore Vidal, počivaj v miru.

Govorice okrog Urana. Nekomu gre tako zelo v nos, da so ga morali odpeljati na zdravljenje. Urana, ne tistega, ki mu gre v nos. Pač, model ima otroke, kot trdijo nekateri, in zaradi tega ga je treba izgnati. Halo? Po mojem je to bolj normalen duhovnik, kot tisti, ki natepava desetletnice ali še slabše, desetletnike. A tistim pa nič, al kaj? Tiste je treba izgnati, ne pa duhovnika, ki ima otroka, če ga ima.

Pahor. Danes čisti pasje kakce. Wau. Kaj pa ljudje, ki to počnejo cele dneve? Tisti pač to delajo, ker nimajo druge zaposlitve, to je njihova služba, Pahorček pa si s tem dela reklamo in privablja volilce. Imeti še eno lutko za predsednika države ne vem, če je smiselno, poleg tega poznamo njegov način: toliko se približati ljudem, da te vzljubijo, obljubljati nemogoče, potem pa požreti besedo in delati nekaj povsem drugega. Izkoriščanje volilcev.

Sicer, če pogledamo ostale kandidate za predsednika deželice, kjer naj bi se cedila mleko in med, pa se ne cedi niti slana voda, vidimo, da nam bo v prihodnosti predla še trša, kot do sedaj. Danilo je en zanimiv model, ki do sedaj ni naredil veliko slabega, všečno pa je tudi to, da se potegne za umetnike tipa Umek. Na splošno so sivolasi moški baje šarmantni (iz prve roke bom to vedel čez kakih 30, 40 let) in če ga malo postrižemo ter mu za par dni skrijemo žiletke, bo postal drugi Boris Cavazza. Le da je Boris boljši v igranju.

Marko Kožar je… Kdo? Aha, eden, ki bo prišel v skupino tistih, za katere so do sedaj glasovale žene, otroci ter vnuki, najbližji sosedje in sorodniki. Pa še to ne vsi.

Monika Malešič trdi, da ji grozijo s smrtjo ter da noče končati kot Kramberger. Če je to kot pri Slovenija ima talent in XFaktorju, kjer se začne z žalostno zgodbo zato, da se prikupi določeni skupini gledalcev, je lahko že jasno, da bo na koncu druga os spodaj navzgor. V primeru, da ji res, se je pa treba skriti – konkurenca je huda in nekateri so pripravljeni tudi ubijati za to. Kot so dvajset let nazaj.

Milan Zver. A dejte no. A nam ni že dovolj hudo, potem pa naj bi se še naš predsednik pisal Zver? Če ja, potem je najbolje, da se združimo v krdelo in se igramo ptičke brez gnezda. In kdo za hudiča, je Fani Eršte?

In kaj bo potem? Nič, halo. Kriza se ne bo končala, podjetja bodo sledile eno drugemu v stečaj, ljudje bodo brezposelni, povečala se bo stopnja kriminala in samomorov in tisti, ki bodo imeli največ, se bodo znali najbolj pritoževat. Ja, zgodovina se piše vnaprej. R.I.P.

3 Thoughts on “Boj na požiralniku ali kdo bo predsednik

  1. Ravno danes v cajtngu bral o tej Fani… sej človek prav nasmeji!

  2. Všečno. Razen komentar o Türku. Ta bi pa vseeno lahko naredil tudi kaj več kot neskončno pazil, da nikomur ne stopi premočno na rep.

  3. Fani je v bistvu človek, ki se tudi praktično spozna na vsakdane “malih” ljudi dosti bolj, kot vsi preostali kandidati skupaj in zlahka pelje scat še Zvera oz. njega sploh…..
    ampak več kot bo kandidatov, več bo možnosti, da se bo zgodil 2. krog…..jaz bi najraje videl, da bi vsaka občina prijavila svojega predsedniškega kandidata in prepričan sme, da bi bil končni rezultat povsem drugačen in zelo verjetno ne bi bilo med prvih 10 nobenega od tistih, katere si omenil…..
    dokler nima predsednik naše male podalpske pooblastil, da razpusti celo vlado ali vsaj odstavi premierja, ko delajo štroncade, je to zgolj fensi funkcija in je čisto vseeno ali jo zaseda Danilo iz Ljubljane, Fani iz Novega mesta ali Gay iz spodnjega dupleka….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation