Pa saj se ne da verjet. Resnično premišljujem o tem, da bi prekinil vse naročnine, ki jih imam ter se s tem znebil interneta in mobilca, prodal avto, zbasal svoje stvari v nahrbtnik in si postavil leseno kolibo nekje v gozdu, stran od vseh možnih virov informacij. Sam s sabo.

Houston, we have a problem. O tem berem. In se zgražam. Po dvaintridesetih letih je treba dat ven spet neke stvari o Titu. Za koji kurac? Za to, ker je Tito najbolj iskana oseba, tudi če je že toliko let drugje. Ker nihče ne išče po spletu Franceljna iz Spodnje Kungote, ki je umrl 1978, pa tudi če je imel več dostojanstva kot Tito. Ampak tega ne smem pisat. Dajmo raje kaj veselejšega pomodrovat. X Faktor. Prepričan sem, da bo to prvovrstna komedija, kjer bodo bebčki poželi smeh, še večji bebčki pa zmago. Noro, zelo se bom zabaval ob grdih tipih brez posluha, punčkah, ki jih bodo starši prisilili v petje romantičnih balad ter harmonikaših. Takle mamo.

Okupacija povsem brezveznih informacij nas obdaja nonstop. Ampak je treba prebrati, da v družbi izpadeš največji car, če veš, da si je dala Anahi popravit nos. Ker v tem trenutku sem rabil točno to informacijo. In zato sem veliko raje v naravi, sam, obkrožen s pticami, mogoče še s kako srno in hladnim drevjem. Premišljujoč o sebi in o drugih. O svojem ravnanju in o ravnanju drugih. O prihodnosti.

Včasih se spomnim serij, ki sem jih rad gledal. Predvsem humoristične. Kaj vam pove ime Sara Gilbert? Nič, ok. No, to je tista ženska, ki je v seriji Roseanne igrala Darlene. Mlado, čudaško hčerko. Zdaj šteje 37 let in je v intimnem odnosu s še eno zvezdo devetdesetih, Lindo Perry. Pevko 4 Non Blondes. Lezbični odnos, super. Le da bi v takem odnosu raje videl Katy Perry in Lily Allen. Ampak tiho o tem, da ne bo kdo kaj govoril v povezavi z družinskim zakonikom.

Torej, Filec, tisti ki gre marsikomu v nos, večini pa niti ne, je danes postregel s kupom informacij, ki jih je zbral posebej za vas, dragi bralci in spoštovane bralke. Ampak, se je treba povprašati, kaj sedaj na koncu tega bloga, za katerega ste porabili štiri minute, veste? Kaj zanimivega ste odnesli? Žal nič. Poznate le moje mnenje, vse ostalo je sranje, ki ga pišejo mediji. Šola tam rabi novo streho, bolnišnica tu nove aparature, tisoč klošarjev nima kje spati in sto tisoč ljudi nima kaj jesti, vi pa mi pišete, da presita rit od Anahi potrebuje nov nos?

Da ne bo komu narastel pritisk, seveda niso mediji vsega krivi. Kriv je celoten svet. Prejle sem gledal en film, kjer je čarovnica komot naredila karkoli si je zaželela. In sem malo posanjaril zraven. Kaj bi jaz naredil. Da bi bil svet lep. Pa ne tisto, povsod zeleno in čisto, ampak brez slabih novic. Si predstavljate poročila? O nobeni smrti ne bi govorili, o nobenem napadu, kazalo bi papeža in Lenny Kravitza, kako skupaj kadita joint, kazalo bi site afriške otroke in Zvone Šeruga bi bil obrit.

Ampak, žal… najprej, iz pecka vzamemo za žbe, damo na podlagco in prpravmo škarijce. Grem si odpret še eno pivo, ki jo bom spil na balkonu, oprezajoč za nago sosedo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation