Konec zadnje ankete leta 2011. Ne bom skrival navdušenja, saj je številčno bila najbolj klikana do sedaj. A o tem kasneje.

V tokratni, prvi anketi letos, sprašujem vas, dragi bralci in spoštovane bralke, kje največkrat nakupujete živila. Ste pristaš domačih izdelkov, vam je pri izbiri važna cena ali pa si zaradi denarne stiske privoščite najcenejše in najnujnejše? Imejte v mislih tudi, kako nakupujete, kakšni so odnosi prodajalcev in prodajalk do vas, v kateri trgovini se počutite najbolj domače. Anketa traja en mesec, približno med petim in desetim februarjem se bo zamenjala in takrat bodo tudi objavljeni rezultati.

Pa poglejmo rezultate ankete. Iskali smo najbolj simpatičnega pevca. Kar 270 vas je glasovalo, glasove pa ste porazdelili takole. Domen Kumer, Rok Kosmač in Raay si delijo zadnje mesto, vsak je namreč dobil dva glasova. Šest glasov je dobil Matic iz Bohemov, Trkaju ste jih dali trinajst, Zlatko je dobil štirinajst klikov, Grega iz Big Foot Mame pa osemnajst. Prepričan sem bil, da bo zmagal Jan Plestenjak, a je dobil ”le” 24 glasov. Sledi Nejc Lombardo, ki nosi 39 glasov, daleč naprej pa sta le še dva. Buda iz primorskih ska veseljakov Elvis Jackson je pokasiral 70 glasov, Siddhartin Tomi pa zmagovalnih 30% oziroma 80 glasov.

Seveda čestitam vsem, ki so bili v anketi, za finiš pa video zmagovalca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation