Priznam, imam grehe in velikokrat pobiram glasbo dol iz neta. Sploh če rabim nekaj za v avto in če se gre za skupino, ki ni domačega porekla in se jim kratko malo jebe, če sem kupil njihov cd. Pa kaj, če milijoni delajo tako, zakaj jaz ne bi. Sicer pa so zgoščenke postale tako drage, da si jih res ne moreš kar tako privoščit.

Ampak tokrat ni bilo tako. Ne vem kateri program sem že gledal na nedeljsko jutro in uzrl njihov videospot, ki ga bom kasneje prilepil. In to je bil razlog, da sem takoj včeraj skočil v cd šhop in nabavil zadnja dva izdelka, prvi in drugi cd imam namreč že od prej, ampak sem jih zaradi preposlušanosti nekje založil. In jih včeraj nazaj poiskal.

Elvis Jackson so definitivno tisti, ki s pozitivnim skajem pritegnejo človeka v poskakovanje. Mene so. Videl sem njihove koncerte, slišal vse njihove komade in lahko rečem samo vsa čast. Konec koncev so edini slovenski bend, ki igra po tujini več kot doma. Trenutno so na turneji po Angliji, kjer bodo zagotovo navezali dobre stike, ki jim bodo odpirali vrata naprej in višje.

Fantom želim še veliko uspešnih koncertov širom sveta in seveda upam, da bodo svojo pozitivno energijo trosili še naprej s takimi ritmi, kot to počnejo sedaj.

Dodajam par spotov.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation