In se je začelo leto 2012. Nekaj povsem normalnega, saj vendar nismo pričakovali kaj drugega. In ob vseh napovedih, kaj bo in kaj ne bo, mi ni dalo miru in sem enostavno moral odpreti malo svoje jasnovidnosti. Ampak ne še, kasneje.

Kako ste praznovali? Jaz čisto ok, napil sem se Marshala, kar globoko obžalujem, saj v določenem trenutku nisem vedel nič. In odšel domov, peš, cikcak po ovinkih, ki peljejo iz psihiatrične bolnišnice. Ter naslednji dan preklel vse, ki imajo kakršnokoli vezo z alkoholom. Ampak vseeno, tega je sedaj dovolj za eno leto, do takrat kako pivo in trezno glavo, saj je naslednji dan čisto stran vržen v nasprotnem primeru.

Seveda pa se ostalo ni spremenilo. Jaz ostajam jaz, s svojimi besedami, svojimi blogi in svojim mišljenjem. Blog ostaja tak kot je. Pa čeprav nikogar ne brigajo moji športni rezultati, vam sporočam, da jih bom vztrajno pisal ob torkih, kot do sedaj, ampak da s športom začenjam na novo. Ker sem prav v decembru zaradi takih in drugačnih stvari to zanemaril. Konec je prehranjevanja s čokolado, piškoti in poticami. Ostaja abecedarium. In kakšna zgodba več pride. Ankete se pa še vedno menjujejo nekje med petim in desetim v mesecu.

In zdaj tisto, kar ste čakali. Filec podira rekord, je bil naslov bloga, v katerem sem si postavil določene cilje. Popušil sem na veliko. Namen je bil vsak dan doseči sto ali več obiskovalcev, v času od 20. pa do 31. decembra. To številko sem dosegel le dvakrat, enkrat 109, drugič 163. Skupno je bilo v teh dvanajstih dneh 658 obiskov, kar znese povprečno 54,8 na dan. Ok. Druga je bila, da bi presegel rekord obiska, katerega tudi nisem. In to je to. Pa nimam niti besed o tem. Bilo je postavljeno bolj za šalo in kot šalo sem vzel tudi rezultate, ter se s tem niti ne obremenjujem. Vsaj vem, za koga pišem.

In grem še k zgoraj omenjeni jasnovidnosti. Seveda nisem jasnoviden. Če bi bil, bi prinašal ljudi okoli, jim govoril dobre stvari in s tem služil. Čez nekaj let me bi pa tepli. Lahko pa iz dosedanjih izkušenj sklepam nekatere stvari, predvidevam. Tako za to leto lahko rečem, da bo umrl nekdo iz medijskega sveta, bodisi igralec, pevka, politik ali manekenka. In to bosta dve osebi, taki, ki jih poznamo vsi. Tudi izmed slovenskih politikov bo nekdo zapustil ta svet. Obenem bomo v Sloveniji doživeli najmanj dva referenduma. Zgodilo se bo nekaj dobrih koncertov, nek domač glasbenik pa bo dosegel velik uspeh. Tako si jaz mislim, pa lahko čez eno leto pogledamo, če se bo kaj res zgodilo. Kaj pa osebnostno? Slutim, da se mi bo zgodilo nekaj slabega letos. Ne vem kaj bo to, ampak bo slabo.

In to je razlog, da se ne veselim tega leta. Eh, saj se ga. Itak živim po načelu presenečenj, rekoč, kar bo, pa bo. In reagiral bom, ko bo, nič prej.

Ja, pa še to. Ideja, da se razkrijem. Pa ne originalno z imenom, priimkom, stalnim prebivališčem in telefonsko številko, ampak s fotografijo. Da se bo vedelo, kakšen sploh sem, kaj menite?

Še enkrat, vsem bralcem, soblogerjem, delilcem in vsem tistim, ki pridete slučajno na blog, želim obilo uspehov, sreče in osebnega zadovoljstva v tem letu. Velja za oba spola.

4 Thoughts on “Filec jasnovidec

 1. Stric Marč on 3. januarja 2012 at 20:01 said:

  Napovedi so čisto v profesionalnem stilu časopisnih napovedovalcev.
  Da pa se letošnjega leta malo bojite, je vzrok v koncu sveta po Majih in sicer 21.12.2012.

 2. Srečno in zdravo 😉

 3. Pipijaz on 4. januarja 2012 at 16:49 said:

  Srečnega, zdravega, mirnega pa še kaj…
  in ja, razkrij se.

 4. Peter Filec on 4. januarja 2012 at 20:34 said:

  Hmm… Ideje se porajajo, kakšno sliko naj objavim…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation