In gremo veselo v februar. Danes, prvega, sem šele vesel, kljub vsemu slabemu, kar se godi, ampak jaz sem vesel. Ni važno, kaj je razlog temu veselju, vi se samo veselite z menoj, pa bo vse lepo in prav.

Prihaja nova kategorija. No, je že tu. Kategorija ”Inventura”, petnajsta in bi bil tudi čas, da zadnja. Preveč jih pač ne sme biti. V glavnem, v tej kategoriji bom lepo opisal stanje končanega meseca, malo napisal kaj se je dogajalo z blogom, kaj v zasebnem življenju in predstavil kakšen plan za naprej.

Torej, v januarju mi je uspelo spisati 30 blogov, vse skupaj pa je pridelalo 2911 obiskov, ali povprečno 93,9 na dan. Največ obiska je pridelal blog o Titu, dobro ste klikali tudi na erotično zgodbo v štirih delih. Pa tudi o mučenju živali sem spregovoril, kar ste tudi odobravali. Seveda ni manjkalo negativnih komentarjev, predvsem na blogu erteveja, kjer me nekateri ne prenašajo. Seveda je to njihov problem, jaz se z njimi ne obremenjujem. Kot opažam, me imajo raje na ednevniku in blogosu. In ja, padel je nov rekord. Največ obiska v enem dnevu je bilo en depresivni torek, kar 268 vas je prišlo pogledat, kaj pišem.

O športu ne bi, je pa res, da se s februarjem ta kategorija zaključuje. Problem je le v meni, ker se mi občasno ne da migat in posledično nimam kaj napisat. Bo pa, če se bo na tem področju kaj dogajalo, opisano v tejle kategoriji.

Končala se je tudi anketa, ki je imela do sedaj največ glasovalcev. Kar 270 vas je glasovalo za najbolj simpatičnega pevca.

In to bi bilo tudi vse. Aja, plani. Predvsem bi rad v februarju pritegnil več bralcev, kar pa se verjetno ne bo zgodilo, ker bo manj objav. Del februarja si bom nabiral novih moči na drugih področjih in bo blog nekaj časa miroval. Kakih deset dni. Vseeno upam, da boste tudi takrat klikali na mojo stran in prebrali kaj starejšega, mi napisali kak email, kar bi radi da omenim ali priporočali kakega kxfaktorja. No, to je ena izmed novosti, kxfaktor, kjer predstavljam mlade nadebudne pevce, ki si vsekakor zaslužijo omembo v mojem blogu.

Torej, realni plani? Da dosežem nov rekord glede obiska na dan, da presežem skupni obisk, ali vsaj povprečje obiska na dan. Blogov vem da ne bom toliko napisal ta mesec, tako da si za to ne postavim plana. Mogoče, mogoče pride nadaljevanje erotične zgodbe, ampak zaenkrat ne obljubim nič.

Sicer pa iščem kak izziv, ki ga bi izvedel v blogu, a nimam še prave ideje. Lahko mi jo pa predlagate.

No? Lep februar vsem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation