Tisti del meseca, ki mi najbolj smrdi. Ker je treba pregledati podatke za nazaj, ker so pač nujno potrebni za statistiko. In z njimi obvestiti bralce, ker vas verjetno sploh ne zanimajo.

Dogajalo se mi je ful, ampak to je bilo nujno potrebno za obstoj samega sebe in tudi kot blogerja. Za dobrih deset dni sem se odpovedal delu, za nekaj zaporednih dni tudi blogu. Ja, bolezen. In se vrnil s pisanjem. In se zopet odel v kolesarska oblačila. A pojdimo od začetka in poglejmo, kaj je tisto, kar me je prejšnji mesec razveseljevalo v blogih. Definitivno to niso bili dnevi, ki so prinesli manj kot dvajset obiskovalcev na dan. Nekaj jih je bilo. Predvsem ob dnevih, ko nisem nič objavil. A vseeno, padel je nov rekord glede obiska na dan. Tako vas je en dan kar 325 prišlo preverit blog.

Skupno je bilo objavljenih 27 blogov, kar ni noben rekord. Tudi skupni obisk ni podrl januarskega rekorda, v marcu je znašal 2583 bralcev. Povprečno vas je bilo 83,32 na dan, kar tudi ni zbilo rekorda. Vseeno. Se je pa končala erotična zgodba, bilo je veliko komentarjev in bila je prošnja, katera še vedno velja, da mi pomagate oblikovati rubriko ”o avtorju”. Ker pač sam nimam kaj napisati o sebi, bom zbral vaša mnenja o meni in jih tam objavil. Nekaj se jih je opogumilo.

In plan? Verjetno bo kak blog manj, sploh če bo vreme naklonjeno kolesarstvu. V primeru dežja lahko pišem v nedogled. In kilometrov bo absolutno več, kot jih je bilo. Sicer pa lahko napovem, da bo to ta mesec: objavil bom svojo sliko, za vse firbce, ki jih zanima, kako izgledam. Ostalo bo po občutku.

Obenem pa hvala vsem zvestim bralcem, vsem ki me priporočate, naj me berejo in tudi tistim, ki tega ne svetujete. Kar je prepovedano, je pač najslajše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation