Svobodna država, v kateri naj bi bilo dovoljeno imeti svoje mnenje, je daleč od tistega, kar se trenutno dogaja pri nas. Že če samo nekaj rečeš policaju, te ta takoj prebuta ali pa bognedaj se zameriti svetlolasi najstnici iz Prekmurja, kajti takoj te lahko pohopsa s kladivom. Ampak vseeno, igrajmo se, da lahko delamo, kar hočemo.

Brez nekega globokega pomena mi je gospod, ki je imel čast prebrati mojih nekaj strani knjige in ki je zavrnil branje mojih blogov, obenem pa dober slovenski pisatelj, čeprav ne ravno znan, spusti komentar, v katerem mi sporoča, da sem… No, najbolje, da ga kar objavim: Peter, za en kurc bloger si! Ustvarjen si za otroške ali mladinske pripovedke! S tem ne mislim nič slabega. Enostavno si večji pisatelj kot bloger!

Komentar sem sicer izbrisal, predvsem zaradi tega, ker je uporabil moje pravo ime. Za kar ga v nadalje naprošam, da ne počne več. Spoštujem pa tako mnenje, saj prav zaradi takih postajam vse boljši in boljši. To je to.

End? Ja, end. Ker me čaka še zanimiv dan. 

4 Thoughts on “Komentar

 1. Zavestna Samost on 23. julija 2012 at 12:42 said:

  Peter, blogi so nekaj popolnoma drugega kot knjiga ali pisanje knjig.
  Tvojo knjigo raje kaži pristojnim, blog pa je popolnoma , sicer JAVNA , toda tvoja osebna zadeva.
  Ti kar svobodno piši!
  Pišem edino bloge na eDnevnil.si, ne dovolim komentiranja, imam veliko branost.
  Povezavo na Drugi svet sem zbrisala, pa so eno sporočilo z mojega drugega “političnega” bloga vseeno objavili na Drugem svetu in kaj mi primitivci vse očitajo, pa sploh NI res. Edino pišem in se ne oziram na druge. Ohranjam MOJE zapisano na spletu. Mnogo je lepega in pametnega!
  Ravno prej sem gledala svoje staro sporočilo o pikapolonici na svojem prvem blogu na eDiju. VSE je ostalo shranjeno in zapisano!

 2. Spoštovani g. Peter,
  gospod vam je dal vedeti, da nima niti osnovne omike in da ni kompetenten za branje vaših presežkov. Drugič mu pošljite smetišnico s smetmi in bo zadovoljen, da niste boljši od njega.

  Lep pozdrav in veliko ustvarjalnosti!

  • Tatjana, najprej lahko preidemo na tikanje, vsaj kar se mene tiče, imam raje, da me tikajo. Ali pa pišem presežke, ali jih pač on, o tem bi se dalo govoriti – sam zase pravim, da pišem bedarije.

 3. David on 23. julija 2012 at 13:20 said:

  Ne pusti se, tvoji blogi so odlični, če ne jih ne bi prebiral. Naj te to ne potre in piši še naprej svoje misli, dogajanja na svoj super način. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation