Ker sem že sam napisal, da je skrajni čas, da začnem zopet z gibanjem, potem pa o tem dober teden molčal in preden se kdo vpraša, če sem ponovno obupal, vam lahko kar takoj povem, da nisem. Resno, odkar sem ponovno začel, sem bil samo dva dni na kolesu. In še ta moja zagnanost me vedno vodi v klance, kar posledično pomeni, da ne naredim ravno veliko km, ampak cilj je postavljen že par let in v letu dni mi bo uspelo. Do prvega avgusta naslednje leto.

Pa čeprav zadnjih sedem dni nisem kolesaril, sem vseeno migal. Rekreacija je bila, čeprav huda, naporna in potrebna. Ravno pravo delo za tiste dni, ko je človek malo jezen. In ravno pravo delo za razmišljanje o tistih, ki so pripravljeni plačevati za fitnes, steroide in brez nič truda izgledati lepo grajeni. No, meni se ne gre za to. Priznam, nimam mišic kot Stallone v skoraj vsakem njegovem filmu, nisem niti kot Hulk ali kakšen rokoborec, niti kot bik. Nimam mišic. Lahko napenjam roke, pa ne bo kaj prida videti. Imam pa zato moč. Vsak pocukran tip z mrežasto majico in napetimi mišicami lahko pride naslednjič pomagat, pa bomo videli, kdo bo prej odpovedal. In naprej me žene neustavljiva trma. Če se odločim, naredim. Pa tudi če sem zvečer sfukan, naslednji dan nadaljujem. In zato vem, da mi bo do naslenjega prvega avgusta uspelo doseči zastavljen cilj: 5000 km, v kombinaciji s sobnim kolesom. Ja.

No, za vse fitneserje in tiste, ki si krepite predvsem mišice na rokah. Kaj ko bi namesto plačevanja fitnesa raje poiskali ljudi, ki si sami ne morejo cepiti drv in se bi zmenili za neko plačilo, recimo šest evrov na uro in bi služili in se bildali obenem?

Dovolj dolgovezenja. Razkril sem načrt, kar pomeni, da se moram športno udejstvovati, obenem pa tudi druge aktivnosti prakticirati. No, tale je bila ena. Priznam, da sem vsak dan delal po 6, tudi 7 ur, medtem spil približno tri do štiri litre vode in danes je rezultat tu.

Se vam še ne sanja o čem govorim? Tako nekako je izgledalo v petek dopoldne, ko so mi jih pripeljali.

In včeraj dopoldne je bilo delo zaključeno. Ok, je treba še malo počistiti, ampak če se osredotočimo na najbolj bistveno stvar, je končano. Izgleda pa takole:

One Thought on “Lumberjack

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation