Potem, ko me po prejšnjem zapisu ni kontaktirala glavna igralka limonade in tudi Avdić ni poslal nobenega odgovora, sem se lahko prikazal iz luknje in spet svobodno zadihal. Ne glede na to, da je neki prepotentnež zopet poskušal začeti besedno vojno na enem izmed portalov.

Petek, svetek, vikend, dan, noč, dela čez glavo. Dovolj. Na ta lep dan je bilo treba zaviti ven, na zrak. No, tudi sicer sem nekaj dni okrog hiše prekladal stvari, vse, da bi le zgledalo lepše. Mogoče mi je uspelo. Danes, danes sem pa rekel, da se ne bom pretegnil. In sem začel.

Vrabci na vejah čivkajo, da ima Filec najboljše. No, kolikor upajo čivkati, saj imajo večinoma polne kljune. Tako sem najprej naštimal nekaj gajbic, prijel v roke stvar, kateri mi rečemo dolga vrečka in začel. Enega po enega. Potem je sledilo še sortiranje: tiste bolj trde v eno gajbico, bolj mehke in oranžne v drugo, poškodovane v tretjo. In hitro z njimi v klet, da ne pride spet kak vrabec. Itak so ostali na vejah, nekaj mora biti tudi za njih.

Lahko bi si naredil še malo reklame in rekel, da kdor jih rabi, jih lahko dobi pri meni, ampak žal imam že vse razdano. Kljub temu, da jih nihče ne je.

4 Thoughts on “Ma kaki

  1. Oh c’moon, enga za maio bi pa menda še lahko nekje zbrskal pa vrgli na pošto 😉

  2. hmmmm…..ena fotka z eno gajbo….druga s tremi gajbami……zdaj me že zanima kam si odpeljal tisto prikolico polno 50 gajbic…..
    samo res čudnin cajti….vsak dan hodim mimo kakija, še padajo pod noge in se razpacajo po potki, jaz pa nič…..in potem vidim tvojo sliko s kakiji in me popade, da moram pojesti kakija zdaj takoj……na, pa si me spravil, da sem pojedel prvega to jesen, zagotovo pa ne zadnjega….. 😎

  3. Ne, naš poštar je tako fejst, da bi zraven dobila še rogljiček 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation