Temperature so sicer take, da se normalnemu človeku, kot sem jaz, ne bi smelo ljubiti niti dihati. Kaj šele hoditi v službo ali delati nekaj okoli hiše. V tem trenutku, priznam, bi mi bilo najbolj po volji ležati nekje na plaži, v senci, s križankami, tračarskimi revijami in zavidljivim razgledom.

Ne da se mi mrcvariti po cesti takrat, kadar se mrcvarijo vsi. In nisem za vikendaške obiske morja, ker takrat so tam vsi. Čeprav to pomeni, da lahko vidiš več jošk in spoznavaš čudne mešanice barv laka na nohtih. Jutri je sreda in jutri jo mahnem na morje, tako, za en dan. Zakaj pa ne.

Kar pomeni, da bom na v četrtek preležal večino dneva, v kolikor bo možno, tudi v službi. Namreč, neaktivnost me blazno poleni in zato sovražim zimo, ker se ne morem gibati toliko, kot bi se hotel. Potem, ko se zima konča, se moram zopet postavljati v nove tirnice in nekje v oktobru, ko mi ravno uspe, postanejo dnevi spet kratki in hladni. In se človek zopet uleni. Ampak, jebat ga. Cilj, ki sem si ga zadal in o katerem sem že pisal, nekako miruje. Narejenih je nekih deset procentov mesečnega plana, en procent letnega. Da mi ne bo uspelo, so rekli pametnejši od mene. Kar je samo še motivacija. In res, v teh vročih dneh res ne sedem na kolo, ampak ko bom, se pa bojo vsi tisti, ki mi pravijo, da nisem zmožen tega izpeljati, premislili. Resno. Prvega avgusta naslednje leto bom imel v nogah tiste kilometre, kot sem si jih zastavil, v kombinaciji kolo za ven in sobno kolo.

In začel bom kmalu, resneje. Jutri pač ne, ker bom ležal na plaži, pil pivo, namakal noge v morju in oprezal za joški. V kolikor bo mogoče, samo za naravnimi. Ker na ženski mi je vse najljubše naravno. In zato ne maram niti pobarvanih las, niti polakiranih nohtov na rokah/nogah, niti ne vem v čemu je point tega. In če sem že pri naravnem – kolesarim največ po naravi, tam najraje preživljam prosti čas in če bi bila možnost, prodam vse in se naselim v manjšo brunarico, kjer bi imel samo osnovne potrebščine in pa seveda internet, da bi vam lahko sporočal, kako se imam.

Zopet se za kak teden poslavljam od bloga. Ne zaradi vas, predvsem zaradi sebe. Ker potrebujem. Ker moram. Razen, če me kaj ne premami, recimo – joški. Sicer pa, mogoče se vrnem iz enodnevnega obiska morja z veliko zbirko slik, katere se mi bo zazdelo potrebno objaviti tu in se javim že takoj v četrtek. Do takrat pa lep pozdrav.

One Thought on “Mare

  1. Have a nice day 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation