Moški v napačnem telesu, z drugačno miselnostjo in brez poguma za malenkosti? Ne, ni dvospolnik, pač pa, kakor se mu reče pri nas, moški pussy ali softič.

Imam nekaj kolegov ter sodelavcev, ki so enostavno taki. Enega je strah višine že če je 15 centimetrov od tal. Drugi pozna vse videoigre, ne zna pa delat z vrtnimi škarjami. Da ne govorimo o ekstremih, kot so pomivanje posode, postiljanje in zlaganje brisač. Še več, eden vsaj prime za kako fizično delo, drugi pa baje v službi naredi prav toliko, kot je potrebno in niti malenkosti več. Len, nemotiviran in jamrajoč o utrujenosti. Edino, kar naredi je to, da opere avto. Pod pogojem, da je lepo vreme, da je sonce pod pravim kotom ter da ni premočno. Seveda vsi vemo, da ga vsako soboto pelje v pralnico, kar občasno potrdi, drugače ga pa večinomakrat sam. Seveda. Denar mu ni problem, ker po službi z očetom dela v mizarski delavnici. Pa ne bom razlagal, da ni razločil lipe od bukve. Povrh vsega, da je pussy, še laže. Ko smo mu v službi podtaknili petnajst kilogramsko škatlo, je ni dvignil, ampak jo toliko časa gledal in premišljeval, kako se tega lotiti, dokler nismo obupali in mu priznali, da gre za šalo.

In potem se mi, zreli moški večkrat pogovarjamo, kako jo taki softiči lahko odnesejo. Kdo jim pokosi travo pred hišo? Kdo pometa po dvorišču, kdo lika, kdo kuha? Znajo prebarvati steno? Pa zamenjati žarnico? Če ga je strah višine, kdo bo stopil na stol in zamenjal?

In se po drugi strani čudimo sosedi, ki kosi travo, njeni hčerki, ki si sama preverja nivo olja v avtomobilu, sodelavki, ki si je sama položila laminat in kolegici, ki je sama pobelila celotno stanovanje. Logično. Saj so morale to narediti, če imajo softiče, ki nonstop visijo na računalniku ali sedijo s pivom na kavču. Potem jim pa še kuhajo, perejo, likajo in vse servirajo k riti. Na njihovem mestu bi takega dedca samo brcnil skozi vrata.

In kot je čudno videti žensko pri opravilu, ki je nekdaj veljalo za moško, je čudno videti moškega pri opravilu, ki je nekdaj veljalo za žensko. Ampak, zavedajmo se, da teh razlik ni več in da ni pod častjo, da moški lika ter da čisti rože in da ženska čisti avto. Če je za koga to čudno, potem je on sam čuden. Razen, če ženska nima moškega pussyja.

Mi pa ni jasno, kaj ženske vidijo na takih lolekih. Ampak definitivno je, da se taki tipi nikol ne spotijo, saj so preleni za to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation