Torej, kot že veste, se poleg redne službe ukvarjam tudi z blogom, poleg redne službe in bloga pa sem še del ekipe spletnega erotičnega portala EroSplet. In prav to sodelovanje me je letos popeljalo na erotični sejem, ki se je odvijal minuli vikend na celjskem sejmišču.

Stvar je zanimiva in poceni. Za ceno treh škatel cigaret si noter, gledaš zvezde evropske erotične scene, uživaš v live testiranju vibratorjev, punci kupiš liziko v obliki falusa, tangice so ceneje kot pri Kitajcih v Trstu, malo pivo pa po več kot dva in pol.

In izmed vseh teh ljudi si potem izbereš enega, ki je nate naredil vtis. Prva je bila srbska pornesa Coco De Mal, druga je bila punca, katere nisem poznal in tretji je bil Erazem. Ker nam je postavil ugodno ceno za obe njegovi knjigi, nam jih podpisal in dovolil, da se vse skupaj posname.

Bilo je zanimivo, Gartner sicer pravi, da zakaj ga nisem pocukal za rokav, ampak, stari, sori, nisem vedel, da si tam, pa tudi videti te ne bilo. Pa drugo leto. Tiste štiri ure, ko smo si ogledovali stvari in slikali, so minile kot bi mignil. Edina stvar, ki me je malenkost motila, so bili odri. Nekam nizki so se mi zdeli in čeprav je bila ob glavnem odru tribuna, je bil drugi oder vseeno malo težje viden. Ampak, upam da bo Modic to do drugega leta popravil, v nasprotnem primeru se bom pa rinil v prvo vrsto.

Slik ne bom lepil, ker se mi danes resnično ne da. Če kogarkoli zanima, jih dobi na tem linku, nekaj videoposnetkov, katerih še niso izbrisali, pa tukaj.

One Thought on “Na kratko o sejmu erotike

  1. Pingback: Ne kadim, a vedno vžgem. » Seksualna energija 2013

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation