Da prekrijem vse to obnašanje določenih blogerjev, ki so očitno sovražno nastrojeni do vsega in do vseh in za nameček v vsakem blogu pišejo eno in isto, moram še jaz objavit nekaj… hmm, ne vem kaj.

Najprej se zahvalim vsem, ki ste včeraj prebrali erotično zgodbo. Vendar, toliko kot jih je prebralo drugi del, vas pa ni bilo. Vseeno. Danes je drugačen dan, sem poln energije, veselja, logično, saj je sreda, kar pomeni samo eno . da bo kmalu vikend.

In potem ti en tak lep dan pokvari nekdo, ki ga slišiš na Youtube. In, ostane ti še cel dan za zgražanje. Pravzaprav, če malo pomodrujem, ne vem koga bi bilo treba bolj kaznovati, otroka ali starše. Ki jo, gre se namreč za deklico, ob vsem tem verjetno zelo zelo podpirajo in svoj zakladek pokažejo na spletu, kjer bi morali mi, naključni in oni drugi, niti ne tako zelo naključni, ploskati.

Druga stvar, ki je v vsem tem posnetku sporna, je promoviranje nezdrave hrane. Aha, to ni sporno. Večina nas ve, da so hamburgerji v bistvu zelo zdravi, saj nas okrepčajo, nam dajo veliko moči, beljakovin, ogljikovih hidratov in ker večinoma vsebujejo še kak list solate, se zaradi njih ne zredimo. Primerni so za vsak del dneva in za vsak obrok. Pretirano hranjenje z njimi ne povzroča ničesar slabega, nasprotno. Hamburger je v bistvu kot kava. Le da se na kavo vabimo bolj čez dan, na hamburger pa po kakšnem pijančevanju, v stilu ”stari, js ne morm več, pejd greva na hambič”. Da ne omenjamo cenovne ugodnosti. Koliko stane, tri evre? Pravijo, da je dobro imeti pet obrokov na dan, torej poješ pet hamburgerjev, kar je petnajst evrov. Pa naj še kdo reče, da ni ugodno. Skratka, hamburgerji so zdravi, zato jih tudi zdravstvo vsem priporoča. NOT!!

Pa srce me boli. Če sem vas z zgornjim odstavkom spravil v smeh, vas bom moral kmalu spraviti v poslušanje objokovanja vrednega petja. Sicer, vse je na vas, če boste pritisnili play. Ja, da se ne pozabim še pohvaliti in narediti nekaj za vas, spoštovane bralke in dragi bralci. Vsake toliko bom objavil tudi kako tako talentirano dušo, zatorej sem odprl tudi novo kategorijo. Da ne boste brskali po vseh blogih, če si boste slučajno hoteli pogledati kaj starejšega. Torej, tu je kategorija KxFaktor.

Kaj lahko še rečem. O besedilu smo, o videospotu pa raje ne bi. Ne vem koliko je stalo, kdo je to plačal, sicer me niti ne briga, ampak…wtf? Par fantov v vrsti in ona se z balkona dere.

Sicer pa preden me kdo obtoži, da kako si upam kritizirat tak angelski glas, pa to je moja fčerka, pa kak si upaš, nikol več ne boš piso, če te jaz f roke dobim, čuj, moram še malo pohvalit. Sicer povsem normalna punca, simpatična, ampak vseeno, ima več kot dvesto petdeset tisoč ogledov. Za kar ji lahko samo čestitamo. In ja, mala, ne se malat pa pudrat pred petnajstim letom.

Filec, ne seri, vrži že tisti posnetek, da sploh vidimo, o čem govoriš. Evo, predstavljam prvo faktorko.

2 Thoughts on “Nuša časti burger

  1. Pač ne moreš no, FAIL.

  2. ajoj ajoj. veselim se že naslednjega bloga v tem področju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation