Medtem, ko vsi pišejo o politiki, se jaz lepo vzdržim. Valda. Ampak danes bom nekaj o družinah izustil, pa bo, kar bo.

Ogled včerajšnjega preverjenega mi je dal logično razmišljanje o otrocih istospolnih partnerjev. In potem premišljujem, ker je nekje nekdo napisal, če je res to, da otrok potrebuje očeta in mater. To se strinjam, ampak navedimo primer, kot jih je v Sloveniji veliko. Ali otrok potrebuje očeta nasilneža in mater pijanko? Ali otrok potrebuje očeta, ki ga vsak dan pretepa in mater, ki mu vsak dan, ko pride iz šole, vrže na mizo krožnik postane in hladne hrane?

Definitivno ne. Otrok potrebuje vzgojo, pozornost, nekoga, ki se igra z njim, podporo, tudi potem, ko je samostojen in predvsem potrebuje ljubezen. In če to dobi pri dveh osebah enakega spola, v čem je problem? Problem je le v tem, da ga drugi vrstniki zasmehujejo, psihično maltretirajo. In ko tak otrok popeni in nekoga brcne, so za to krivi vsi drugi, le tisti ki ga je izzival, ne.

Pojdimo še globlje. Človeka cenim takega kot je. Si istospolno usmerjen, ok, super, me veseli. Vesel sem zate, da si med zahojenim narodom upaš to priznat in da tega ne skrivaš. Vendar ne podcenjuj drugih. Družina je pravzaprav posiljena zvrst življenja v skupnosti, kjer moški poskrbi, da ženska rodi otroke. Ki jih je treba seveda vzgojiti. To nam je vcepila cerkev, ki že od nekdaj vsiljuje nekakšne svoje standarde. Žal pa nikjer ni dokazano, da bo otrok istospolnih staršev slab vernik, slab kristjan, če pač bo sploh, da bo slab človek, da bo tudi sam homoseksualen, da bo drugačen. Dokazano je le, da bo tak otrok zasmehovan, in to od drugega otroka, kateremu bosta starša obeh spolov to razložila kot slabo. Otroci bodo prav taki, kot so vsi. Ne glede na barvo kože in ne glede na to, ali je iz istospolne družine ali ne, bodo vedno potrebovali igro in starševsko ljubezen.

Jebat ga. Vedno so nas nekaj učili, kako je prav in kako ne, ampak sedaj smo dovolj stari, da lahko povemo svoje mnenje, izrazimo svoje mišljenje in naredimo nekaj za to, da bo svet lepši. Mogoče ne za nas, temveč tudi za druge. Mar ni ljubezen najpomembnejša vrednota?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation