Spodaj napisano sem dobil na mail in ne poznam avtorje. Objavljam zato, ker je tega vredno in duhovito napisano. Koliko je v tem resnice, boste morali kar sami odkriti. Predvsem pa mi je všečno, ker se potjuje tisti rek: naj človek pol sveta obrede, najboljše se doma najebe.

Ja, se opravičujem, začetnic nisem popravljal…

primorke so vecinoma afnaste, zapete in vase zagledane zenske, zelo toge v seksu in najljubse jim je, ce kar moski postori vse, kar je potrebno. najljubsi polozaj – misijonarski. nerade ga vlecejo, toliko raje drkajo. vecinoma so neobrite, vendar urejene. zunanji blisc jim pomeni vec kot drugo.

krasevke so bolj sproscene in bolj dovzetne za seks na razlicnih mestih. so trmaste in jih jem malo tezje pripravit do seksa, zato pa ga toliko raje vlecejo in ni problem, ce ji spustis v usta. ko se sprostijo, so za vse klasicne oblike obcevanja. najljubsi polozaj je aktivni misijonarski polozaj. dobro mesajo. v povprecju imajo najvecje joske na slovenskem.

brez zavor so zenske v pasu: bovec, tolmin, nova gorica, idrija, ajdovscina, logatec, postojna, pivka, cerknica, ilirska bistrica. dobesedno pripravljene na vse. zanimivo in znacilno je predvsem to, da so vse iz tega pasu pristale na analni seks, cetudi je za veliko vecino bilo to prvic. in vse imajo znacilen nacin drkanja, ki je podoben molzi. verjetno izvira iz pastirske tradicije. priljubljeni polozaji – prav vsi.

dolenjke, belo in suhokrajinke so tezke in nemalokrat iscejo neke globje smisle, zato jih smisel za filozofiranje lazje odpre. priljubljeni polozaj: zgoraj. na nek nacin se mi zdi, da imajo raje podrejenega moskega in so rahlo dominantne. drkajo s prsti, ga ne zgrabijo v dlan. tendenca k sadomazo variantam.

gorenjke, te so pa tako raznolike, da jih je skoraj nemogoce opisat. uzivajo v seksu in niso zavrte. ima pa moski, ki ni skrt, vec moznosti, kot skrt, kar me cudi. zahtevajo ogromno neznosti in so predane. bilo je tudi nekaj primerkov, ki bi jih lahko oznacil za brezkompromisne prasice. enotna znacilnost – z lahkoto se jih resis, ne komplicirajo, ko ti ni vec do njih.

korosice in zasavke, preproste lahko dosegljive, zdi se kot da seksajo samo zaradi seksa in zabave. totalno sproscene. priljubljen polozaj – doggy. neverjetno, kako sladko se znajo naguzit in izsilit ta njim priljubljen polozaj. clovek ostane kar presenecen. drugace jim pa nic ni tuje. nic ne bo narobe, ce jo tudi po ritki lopnes, prav nasprotno, prasica bo hotela se.

stajerke zabavne, vendar seks rade nudijo kot nagrado. dobis takrat, ko mislijo, da si zasluzis. res pa je tudi, da nikoli ne ves, kaksni so kriteriji za dodelitev nagrad. priljubljen polozaj: od zadaj leze ona z nogami skupaj. ocitno jim poleg vsega pase se pritisk teze. vec kot pol jih pozre spermo z uzitkom, ceprav marsikatera potem prav nemarno rigne.

prekmurje, prasice so hladne v zacetku, potem vroce. karkoli jim delas, se cudijo, kar pa cudi tudi mene: niti ene ni bilo obrite. zanimivo: vec kot pol jih penisu ljubkovalno rece “kokouter”. ce jim ne lizes, nisi kaj dosti naredil, je pa res tudi, da same glavo pritisnejo med noge.

ciganka – ena, pa ta nora na nabijanje. ko sem jo po pomoti pocukal za dolge lase, mi je roke zarila v lase in hotela, da jo cukam, kar naprej. nabijal sem jo od zadaj, spredaj, z boka, vlekel za velike joske, skratka vse na pragu bolecine.

muslimanke, tihe, podrejene, nic aktivne, so pa neverjetno ozke.

zidinja – ena, ta me je pa dobesedno pofukala in sem prvic ter edinic bil pofukan, kot da bi jaz bil zenska. rad bi se ponovil in komaj cakam, da se spet odpravim v izrael.

madzarke, vroce, brez zavor, vendar tudi brez domisljije. so pa aktivne in dobro mesajo. vse po vrsti so bile po rasti majhne in sem jih najraje nabrisal na kaki mizi, pultu ali pa stoje.

italijanke, tezko dajo in ko dajo, je cimprej za pozabit. ce so vse take ni cudno, zakaj so italijani taki kreteni.

nemke, nizozemke, hladne, na vse pripravljene, brez predsodkov.

anglezinje: najvecje joske v EU, blazno jim je vsec 69 polozaj in ce jih porivas med joske ter spricas po obrazu.

grkinja – bozansko telo, dosegel samo peting in joskice ljubckal, vec ni dala, ker je bila zarocena.

avstrijka mi ga je vlekla kot za stavo do bolecine, po mojem zaradi mrznje do slovanskih narodov.

bivse drzave jugoslavije, zelo razuzdano in vecinoma brez predsodkov. makedonke romanticne, srbkinje posesivne, hrvatice zahtevne.

eksotika: ze druga barva me je tako zgala, da nisem bil priseben…

kitajka – cudila se je velikosti penisa.

juznoafricanka: hiter seks na wc-ju nekega hotela v eni evropskih prestolnic.
indijka: nezen romanticni seks, ki je trajal v nedogled.

14 Thoughts on “Poglobitev v žensko

  1. Ohohoho, se skoraj ne strinjam, no 😛 Ne drži! 😀

  2. 😉 Tudi, če bi vedel, ne bi vedel, če drži. Kakšen standardni odklon je verjetno možen, a 🙂

  3. Eh, povem samo to, da sem levo od Ljubljane, ne desno 😛

  4. Če imaš pred sabo našo kokoško, levo od Lj 😉 Tisti deli Slovenije, kjer se cepcu reče mona 😛

  5. Ne bom tega rekla, ker morda pa sem 😉 Kava … I don´t date my virtual friends 🙂 V bistvu, I don´t date, nasploh. Sicer pa sem lahko totalen sociopat 😛

  6. No prav, pa čakaj 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation