Praznovanja so vedno fajn, sploh če na zabavi prisostvuje tudi gospod Žar, kateri skrbi za mične pleskavice in skrbi za grupni seks mešane zelenjave. In ker je v teh poletnih dneh od sedenja v senci z domačim bezgovim sokom v roki boljše le še to, da sediš nekje v dobri družbi in žlampaš pir za pirom ter vsake toliko pikneš za kakšnim čevapom, moram tudi jaz o tem nekaj napisat. Ni ga namreč vikenda, da se ne bi udeležil kakega rojstnega dneva, kateri se podaljša v noč in pogosto konča zjutraj naslednjega dne. Jebat ga, pravijo, da pošteni ljudje hodimo podnevi domov. In poleg mene je po poštenju le še moj alter ego, potem dolgo ni nikogar, šele nato se najdejo ostali prebivalci planeta Zemlja.

In letos, poleg vseh rojstnih dni ter praznikov, katerih nekako niti ne bi bilo treba praznovati ( v smislu od bratranca žene sestrinega sina punce kolegica ima god in vabi ) oziroma, ljudje, ki jih ne poznam, če pa jih, se verjetno najraje naredim, da jih ne, vabijo na piknik. Madona, če me vabi neznanec, potem si lahko mislim, da ta človek nima prijateljev ali pa nas bo blizu petsto.

Ker sam letos ne praznujem ničesar osebnega, rojstni dan pa sem že imel, se mi po glavi poraja misel na to, da bi na drink povabil blogerske kolege. Enajstega julija namreč moj blog praznuje eno leto in ker je to moj drugi svet, bi se družili ljudje oziroma blogerji, ki me poznajo izključno iz blogov. Tisti, ki jih berem in ki me berejo. Na lep večer bi se zbrali v najbolj zanikrni krčmi na obali in sedeli pod zeleno zbledelo fructalovo marelo, pilo bi se v potokih, ma kaj potokih, rekah, kadilo bi se na veliko, smejali bi se in si pripovedovali mastne vice. Seveda v prisotnosti blogerk, če bi se katera odzvala povabilu. Slikanje prepovedano, razen za spomin, nikakor pa ne za na internet, ker Filec ostaja skrit in se ne kaže v javnosti. In strogo diskretno, nemški turisti ne bi vedeli kdo smo in Poljaki ne bi imeli pojma, komu so prodali ležalnik. In potem bi šli prespat nekam, kamorkoli in zjutraj bi z vinskimi mušicami okrog ust rekli, da je bilo lepo in da bo potrebno ponoviti. In napisali vsak v svojem blogu, kako lepo smo se imeli.

Da pa se ne zbere na določenem mestu cel blogos in drugi svet in novinarji, 24ur, Janko Šopar, Suzana Jakšič in Damijan Murko, sem se odločil, da o vsemu skupaj ne povem nikomur nič. Ja, potrebno bo čakati na zapise, kako smo se imeli. In imejte v mislih, da samo premišljujem o tem, da me ne bo kdo držal za besedo. Preverjajte svoje maile, da ne bo potem izgovorov.

Zmenjeno?

One Thought on “Prazno Vanje

  1. David on 20. junija 2012 at 0:35 said:

    Ja, takoj sem za , bi bilo kr zakon pomojem. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation