Najprej en lep pozdrav na ta lep dan. Danes se na vas obračam s prošnjo. Za kaj se gre?

Gre se za to, da malo posodabljam podatke na svoji strani in sem tako prišel tudi do zavihka ”O avtorju”. Tam pač dejansko nimam kaj napisati, ker je o sebi najtežje nekaj pametnega napisat. In da ne bom še tam spustil kakšne neumnosti, ki jih sicer že povsod drugje, se nanašam na vas, dragi blogerji in bralci obeh spolov, da napišete vaše mnenje na moj facebook, v inbox, v komentar pod blog ali na moj email naslov info@peterfilec.com. Bo šlo?

Objavljeno bo vse, kar bom dobil, ker veste, da komentarjev ne brišem. Najlepša hvala za sodelovanje in se beremo še naprej.

3 Thoughts on “Prošnja

  1. dolenka 70 on 24. marca 2012 at 12:08 said:

    Pa začnimo….čudak( ha ha ha sem se spomnila na 1. blog, ki sem ga prebrala)
    ….hudičevo iskren (včasih malce preveč), odločen, razumen….v drugih ne vidiš samo slabe misli in namere……ne maraš hinavščine in neiskrenosti, v diskusijo se vključuješ z argumenti ( po moje ), skratka tvoji blogi so berljivi, ne opravljaš, nisi zagrenjen…to je približna podoba, ki sem si jo ustvarila o tebi. Prepričana sem, da imaš še cel kup dobrih in slabih lastnosti. To bodo že drugi dodali. Upam, da bo napisano prišlo prav…..lep da želim, zdaj pa na sonce…..

  2. Peter Filec – Blogos badass!
    :mrgreen:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation