Tisti redni bralci že veste, da sem človek, ki se nima namena izdat, oziroma, da ne rad pišem o bolj osebnih zadevah, ki so glavnega namena za razkritje. Ampak danes naj bo. Razkrivam…

..to, da sem včeraj imel rojstni dan. Jebi ga. Starši definitivno niso tega planirali, saj naj bi se rodil pozneje. Potem takem se je verjetno narava pred približno tremi desetletji odločila, da svet potrebuje še enega norca in me odložila na obličje zemlje. Neštetokrat sem si rekel, pa ravno na prvi april. Da ne govorimo o tem, koliko daril nisem dobil. Vedno so rekli, da je to hec. Pa ni bil. Pa poljubi najstnic, ko sem plul še po tistih vodah. Ne dam ti lupčka, to je prvi april, samo izkoristit me hočeš. Fuck that shit.

No, ravno nekega praznovanja ni bilo. Pač, dal sem za pivo, to je pa to. Nisem pristaš praznovanja nečesa, kar mi je bolj v škodo kot korist. Kaj si morem.

Je pa enostavno fajn biti v družbi avtorja Bergeraca, pa Rahmaninovega, Seliškarja in še koga, rojenega na ta dan. Sami norci. In jaz med njimi.

No, je bil pa vikend lep. V petek sva s Petro odšla na pivo, kjer je stregla sicer v obraz ne preveč luštna natakarica (beri mozolji in vse, kar ne spada na obraz), ampak toliko bolj luštna v vse ostale dele telesa. Sčasoma se nas je nabralo več, ki smo to opazovali, seveda ob prisotnosti naših boljših polovic. No, imela je tako ozke hlače, da je bilo videti vse. Celotno obliko ritnic, ki so bile kot izpod rok pekovskega mojstra, preden položi v peč. Resnično, kot bi bila naga. In da je bilo s sprednje strani videti vse mesnate poteze fufle in če bi imela tampon, bi bilo verjetno videti še obris vrvice. Bilo mi je jasno, zakaj je tam toliko žejnih in zdela se mi je odlična marketinška poteza. Ampak ni mi jasno, kdo je izpadel bolj nor – mi, ki smo se nad tem naslajali, ali samozavestna natakarica, ki je to potegnila nase. In pomislil sem na poletje in na divjo plažo.

Potem smo šli spat in se zbudili v nov dan. Kaj pa drugega. Žal je bilo tako, da sem ga večino preživel v službi, ker je nekaj prišlo vmes in ni bilo drugega izhoda, kot ta, da se narišem tam in delam kot nor. No, ostane mi tolažba, da bo zaradi tega več denarja. Tolažba bo ostala, denarja pa ne bo.

In nedelja. Po daljšem spancu in resnično dobrem kosilu smo odšli na vikend Petrinih staršev, kjer smo malo pili, malo jedli in se veliko smejali. Kar imam najraje. Če ne bi bilo črnih stvari v življenju, bi se nonstop smejal. Potem sem prevzel nekaj daril. Od čokolad in čokoladnih izdelkov, do oblačil. Najbolj sem se pa razveselil Petrinega darila – novega števca za kolo.

Obenem sem se kot že velikokrat odločil, da nekaj spremenim. Recimo cigareti. Baje se podražijo. Ko jih jebe, več kot kadim, manj imam, kar je obratno sorazmerno od manj kajenja in več imetja. Zatorej, ne bom čisto nehal, ampak vsake toliko si pa bom enega zvil. In alkohol mi bolj kot ne škoduje, predvsem zato, ker delam neumnosti in glava boli naslednji dan. Omejim. Sadje je zdravo, predvsem če zraste na mojem vrtu. Preziram tisto iz trgovine in se poslužujem domačega. Redna naloga. In da se znebim parih kilogramov. To je to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation