Vsake tolikokrat se pojavi tudi pri nas aferica, ki je hitro pozabljena in ostane v spominu le nekaterih, še redkeje pa pride do kakšne večje, ki se spremeni v telenovelo. Ok, glede patrije je tako, da že skoraj spominja na Santo Barbaro, podobno bi lahko rekli tudi za Zidarjeve prihode na sodišče. Tako padeš noter, tako zanimivo postane, da ko izveš, da ga ni bilo na sodišče, že premišljuješ, kakšen izgovor bo izbral naslednjič. Jebemti, ko je bilo za krast, je bil prekleto zdrav, potem pa kar zbolel, tako, iznenada.

Te dni se je začela nova nadaljevanka. No, začela se je že veliko prej, a ni bilo pravih odzivov in skoraj da smo bili prepričani, da bo klavrno končala. Ampak ni, za kar gre zasluga fantu, ki je razkril, da glavna igralka le ni tako zelo poštena, kot se predstavlja drugim. Je pač tako, da človek, ki si nekaj želi, je pripravljen narediti marsikaj, tudi na široko odpreti denarnico. No, še dobro, da je ni, kajti trošenje denarja je brezveze, če potem, ko je vsega konec, dobiš recimo tri procente glasov. Samo ugibamo lahko, kaj bi bilo, če bi se to res zgodilo. Verjamemo, da je bil scenarij vnaprej spisan, a je glavna akterka zaradi sumljivih poslov, ki naj bi ostali javnosti skriti, vse pokvarila. Seveda sledijo nova nadaljevanja, katera bodo še presenečala nad nadutostjo določenih igralcev.

Dragi bralci in spoštovane bralke, predstavljamo vam novo tragikomedijo, kjer ni treba nikomur popolnoma verjeti. Fant, ki je razkril glavno igralko, je itak vseh neumnosti poln, glavna igralka nima vsega razčiščenega, avtorja pa se nikoli ne pokažeta v javnosti.

Popolnoma brezplačno, vsak dan v vsakem tv, radijskem, pisanem in virtualnem mediju. Igrajo Monika Malešič, Denis Avdić, Sašo, Luka. Zaenkrat.

Spremljajte najnovejšo telenovelo tudi vi, ne bo vam dolgčas.

Mislim, kaj se pa gremo? Kako verjeti nekomu, ki trdi, da je pošten, kot bi predsednik pač moral biti? Obtoževati druge kandidate, sebe postavljati na najvišjo stopničko in se skoraj imenovati za polboginjo, potem, ko se nekaj razkrije, pa metati krivdo na vse ostale, samo nase ne. In take ljudi naj bi volili? Malo morgen. V deželici, kjer je edino humor tisti, ki nas drži pokonci, se grejo kvazi kandidatka za predsednico v oblekici v barvi slovenske zastave pritoževat, samo zato, ker je zasačena. Kam lahko pljunem? Avdić se dela norca iz vseh politikov, pa mu nihče ne stori nič žalega, ker vedo da je vse šala. Kar je storila pa bivša kandidatka za predsednico, ni šala, temveč tipičen dokaz sleparstva. Žalostno.

Sem dovolj razburkal? Lahko grem? Ok, lepo se imejte do naslednjega tedna, ko se pomirim od vsega tega kaosa, pa pridem nazaj, brez političnih zapisov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation