Kot vidite, štrajkam. Že nekaj časa nisem napisal pametne objave. Tisti, ki se imajo za nekaj več, bodo rekli, da je sploh nikoli nisem. Ampak vseeno.

In ker sem opazil, da v vsem tem ne uživam več, kot tudi ne uživam več v branju negativnih komentarjev, obenem pa imam pomanjkanje časa zaradi drugih stvari, sem se odločil, da neham. Neham z blogom in ostajam samo še kot komentator, občasno, na meni priljubljenih blogerjih in blogerkah.

Zaenkrat pa vam ne znam pojasniti, kaj to sploh pomeni, ali je to le dopust, daljši počitek ali upokojitev. Definitivno pa je to to, kar rabim, da zbistrim glavo, se nekaj časa posvetim drugim stvarem. In predvsem odjebem vse tiste ljudi, ki negativno pišejo v komentarjih. Ne, nisem prizadet, sam da napišeš sto blogov in da se najde nekdo, ki ti v vseh stotih napiše negativizem… ma jebeš vse skupaj, zvenim kot Dajana.

Torej: vsem mojim priljubljenim blogerjem in blogerkam, vas berem še naprej in po potrebi komentiram. Vsem unim tistim neprijaznežem, misleč da držijo boga za jajca, pa tole.

Jebeš negativce na rtvslo blogu… Ne, jih ne.

6 Thoughts on “The End

 1. Peter Filec RIP

  lepo te je blo spremljat, kako si se kalil, od amaterskih začetkov, pa do že kar izkušenega blogerja in kovalca povedi 🙂

 2. David on 20. aprila 2012 at 11:18 said:

  Tako kot je Mik napisal, lepo te je blo brat, tvoj slog mi je všeč.
  Vzemi si čas kolikor rabiš, pa upam da te bomo brali v prihodnje še naprej.

 3. you will be missed …

 4. Awww, pogrešali te bomo 🙁

 5. A nisi enkrat govoril, da bi se dobil z blogerji! Pridi 27.maja na Slivnico!
  http://www.ednevnik.si/entry.php?w=Mozakar&e_id=170366

 6. hah, niti od daleč ne zveniš kot dajana. brez skrbi. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation