Kurc. Ženska si zasluži še en zmenek. Če bo dala, bo to zadnji, če pa ne bo, bo tudi. Hmm. Naj jo pokličem, ali naj čakam, da bo ona mene? Če bom čakal, bom mogoče prej siv. Če jo pokličem, bom pa vsiljiv. Tomažu ni dalo miru. Vseeno. Pograbil je telefon in jo poklical, kar bo, bo.

”Seveda sem za”, je slišal Lucijo. Yes, yes, yes, si je govoril sam pri sebi, ter navdušeno skakal po stanovanju. Ni razloga za paniko, hitro pod tuš, pobrit jajca z okolico, nekaj pojest in se odpravit na zmenek. Tokrat sta bila dogovorjena v Postojni, kjer imaš vsaj kaj za videt. Ne pa na Uncu, kot doslej.

Razmajana fiesta je pripeljala na parkirišče pri bencinski črpalki, kjer je Tomaž že čakajoč kadil, naslonjen na svoj avto. Stopila je ven, tokrat v črnih hlačah do kolen in beli majici. Kako bi trgal cunje z nje, si je mislil Tomaž. Upajoč, da bo prilika danes.

Nežno jo je prijel nad komolcem, jo pogledal in tiho vprašal, kaj bi počela danes. ”Lahko greva k jami”, je predlagala Lucija. ”Lahko. Greva peš?” ”Najboljše. Sprehod je dobrodošel”, je bleknila Lucija. In sta šla. Po poti je kupil dva sladoleda ter spet gledal Lucijo kako grizlja kepico. Kaj bi dal, da bi to meni počela. Gate so se že napenjale. Ob ribniku pri jami si jo je ogledoval, ko je slonela na ograji. Bo to danes moje ali ne bo nikoli? Jo bom, ali ne? Vprašanja o seksu z njo so se mu vrstila po glavi, da ni utegnil niti slediti toku dogodkov.

”Na vece moram”, je rekel ter se odpravil proti kontejnerjem. Izvlekel je trdo batino in spustil rumeno tekočino v pisoar. Najraje si ga bi zdrkal, saj ne vem, če bo kaj. Ampak pustil se bom presenetiti. Za preventivo ga je otresel dvakrat več ter si ga še obrisal z robčkom.

Lucija ga je pričakala pred vrati. Ponudila mu je roko. ”Greva?”. Prijel jo je za vlažno dlan in počasi sta odšla nazaj proti parkirišču. Odklenila je avto in odložila torbico na sedež, zaprla vrata in se naslonila na Tomažev avto, poleg njega. ”Veš”, je začel Tomaž. ”Nekajkrat sva že bila zunaj in želel bi si, da se zgodi nekaj več”. ”Vem. Tudi jaz bi rada”, ga je presenetila z odgovorom. Stopila je pred njega, se dvignila na prste in ga rahlo poljubila na ustnice. Nikar, nikar, si je govoril Tomaž. Nikar ne dovoli, da bo to samo en poljub. Prijel jo je z rokami okrog pasu in čuval, da mu ne uide. Svojih ustnic ni hotel odlepiti iz njenih. Z jezikom ji je zapeljal čez zobe in poiskal njenega. Samo to me bo kam pripeljalo, si je mislil. Drsel ji je z rokama po hrbtu, rahlo dvignil majico in prsti so zašli v območje sponke za modrc. Ampak ne. Ni še čas. In prostor ni pravi. Enako je drsela tudi Lucijina roka po njegovem hrbtu.

Ločil se je od njenih ustnic in se posvetil vratu. Dvignila je glavo, kot mačka, če jo božaš po bradi. Ni ga motil znoj, cilj je bil jasen in danes ga je potrebno doseči. Lucija je tiho spuščala zvoke ugodja skozi odprta usta in zaprtih oči bila bog ve kje že. ”Zrajcan sem”, je izustil Tomaž. Lucija se je za kratek trenutek ustavila, odprla oči ter z roko potegnila čez njegovo mednožje. ”Mmmm”, je zadovoljivo ugotovila, da očitno ne bo ostalo samo pri poljubih. ”Tudi jaz”, je odvrnila. Zamikalo ga je, da bi preveril stanje vlažnosti, ampak čez hlače ne bo čutil nič, v hlače ji pa tudi ne bo segel. Vsaj tu ne, na parkirišču. ”Najraje bi te nekam odpeljal, te slekel in te poseksal.” Pa je. Izrazil je svoje želje. Ona pa ga je še naprej rahlo masirala po hrbtu, mu nastavljala vrat in preprosto uživala. Ok, sprejmem. Še malo jo bom rajcal, potem pa odpeljem kamorkoli in jo nategnem. Tudi če se bo upirala. A poljubi in nežni dotiki se niso končali.

”Si za?”. Za vsak slučaj je še enkrat vprašal. ”Za?”. Lucija se je naredila malo nevedno. ”Za tisto, kar sem predlagal prej”. Nasmehnila se je ter se odrinila od njega. Ko se je obrnila proti avtu, je Tomaž že vedel, da je zajebal. Shit, no. Vzela je torbico iz avta, zaprla vrata, zaklenila in sedla v njegovega. ”Torej, greš?”. Podvizal se je, sedel za volan in odpeljala sta se proti bližnjemu gozdičku. Teren mu sicer ni bil poznan, a v tej poletni noči bo gotovo dobil nekaj, kjer ju ne bo nihče motil. Tako je parkiral na jasi, čisto ob robu, pri drevesih. Potegnil je sedež čisto naprej, Lucija je ponovila za njim ter sedla na zadnji sedež. Tomaž je že zunaj slekel majico. Ko je prisedel, je Lucija že povsem naga sedela ter čakala na zadetek. Hitro je potegnil hlače in gate dol, prikazal se stoječi udav. Z roko je segel Luciji med noge in začutil povsem pobrito in vlažno razpoko. Malo je pomesil, kot bi mesil testo za žemljico ter dokaj hitro potisnil srednji prst na toplo. Lucija je medtem že vozila roko gor in dol po trdem klincu. Prislonila je ustnice ter z jezikom pobožala glavico. ”Mm, moram poskusiti ta mesni kornet”, je rekla ter ga vzela globoko v usta. Tomaž jo je hitro obrnil ter postavil v devetinšestdeset. Lizal jo je kot liziko majhen otrok. Pomočil je še enkrat prst v njeno vlažno odprtino, ga konkretno navlažil, vzel ven in ji ga počasi porinil v rit. Ni se upirala, le še bolj jo je razprla.

Par minut kasneje se je snela s prsta, se obrnila, sedla Tomažu na noge, obrnjena proti njemu ter z roko prijela nabreklo klobaso, nastavljajoč si jo na fugo. ”Kondoma sklepam, da nimaš”, je rekla Tomažu. Odkimal je z glavo. ”Ne spusti mi noter”. ”Ne bom”, je odvrnil. Ne govori, raje se natakni, si je mislil. Pokrčila je kolena ter se spustila nad batino. Počasi se je nasajala, čisto do konca. Tomaž jo je rahlo stiskal za majhne joškice, pa prijemal za rit, ni vedel kam bi odložil roke. Bil je tiho, saj se za jebača, kakršen je, ne spodobi da zveni kot igralec iz poceni porniča. Lucija pa je tiho spuščala zvoke ugodja. Definitivno ji je Tomaž s tičem pritiskal na prave note. In prav zato, ker ji je bilo tako zelo fajn, je poskakovala po ritmu, ki si ga je sama narekovala. Stegnil je roko in jo s prstom poščegetal. Skorajda zavriskala je, bila je blizu. ”Še malo, še daj”, je govorila in istočasno lovila sapo. ”Obrni se”, ji je ukazal. Hitro se je snela, se obrnila, prijela za njegova kolena in z ritjo, obrnjeno proti njemu, iskala mesno palico naslade. Držal jo je za rit in ji urejal smisel za ritmično poskakovanje. Z roko si je sama segla po ščegetalu in malo podrsala. Zvoki so postajali vse glasnejši, vse pogostejši in kmalu je prišla tja, kamor si je želela. Glasen in užitka poln ”ooaaaghhhh” je napovedal orgazem, telo ji je streslo kot bi jo obiskal cunami, obraz ji je zalila rdečica.

Počasi se je snela. Obrnila sta vlogi, Lucija je legla, Tomaž pa je bil nad njo. Trdno ga je držala v rokah in drkala. Tudi Tomažu se je bližal zaključek. ”Kam naj spustim”, je vprašal. Konec koncev ima ženska vso pravico izraziti mnenje, kje bi rada čutila topli gosti sok. ”Kam bi rad?” še naprej je z eno roko vztrajno drkala, z drugo pa božala glavico. Preden je utegnil odgovoriti, se je približala z ustnicami. ”Ne boš mi šprical po faci”, je rekla ter ovila ustnice okrog trdega kurca, ki bo pravkar končal z odložitvijo belega soka. Tomaž se ni mogel zadrževat. Spustil je glasen zvok, nato pa je spustil še seme. Kljub temu, da ni videl, je vseeno čutil, da je količina bila velika. Lucija je s polnimi usti sperme še vedno drsala po tiču, čakajoča na še zadnje kapljice.

Snela je ustnice in pokazala Tomažu polna usta semen. Nato je še dvakrat posvaljkala v ustih in pogoltnila. Da mi le ne reče za poljub, si je mislil. Še vedno naga se je stisnila k njemu in tako sta ostala še kako uro.

Na parkirišču sta se s kratkim poljubom poslovila. ”Se še kaj vidiva?” ”Ne vem. Mogoče”, je odvrnil. Ni ji upal povedati, da je bil to njegov cilj, da je iskal le fuk. Fiesta je odpeljala, Tomaž pa je, naslonjen na svoj avto prižgal cigaret ter se zamislil o svojem dejanju.

Konec.

2 Thoughts on “Trije zmenki ( 4. del )

  1. ne nooooo, ne more biti še konec, štiri ni pravljično število 😉 in tole je čist preveč dobr, da bi se kar končalo! 😀

    • Peter Filec on 25. januarja 2012 at 10:14 said:

      Oh Tina..dej ne bod tolk fina..opojna tvoja je angina.. al kak že gre..
      Ne bom lagal, očitno je ljudem tako zelo všeč, da bo treba napisat podaljšek. Valda boste bralci obveščeni, kako in kaj, zaenkrat povem toliko – nadaljevanje bo 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation