V noči na ponedeljek je zelo slabo spal. Ni mu dalo miru. Kaj če bo tako, kaj če bo drugače, naj povem Anji, naj ji lažem? Nikakor ne sme izvedeti, v nasprotnem primeru me bo zapustila in sanje o idealnem življenju lahko splavajo po vodi. So stvari, ki mi jih Lucija bolje nudi in ker sem v zvezi, mi je seks z drugo osebo itak prepovedan. Ampak prepovedane stvari so najslajše.

Že zgodaj je vstal, se stuširal in oblekel ter spil kavo in pozajtrkoval. Nato je še vedno z občutkom slabe vesti sedel v avto ter štartal proti Ljubljani. Poslal ji je sms ter jo obvestil, da jo pokliče, ko bo blizu dogovorjenega mesta. Nato je poklical še Anjo, ji povedal, da je na poti v Ljubljano ter da jo pokliče, ko bo končal. Da gre nekaj delat je bil seveda najlepši izgovor, med delom ga pač ne bo klicala. Pa ji je dodal še to, da jo ima rad in da jo pokliče, ko se bo vračal.

Vse je potekalo hitro. V Ljubljani ga je Lucija že čakala na dogovorjenem mestu. Po kratkem pozdravu je prisedel v fiesto in odpeljala sta se le kakih petsto metrov stran, kjer je parkirala pred večjim blokom. Po stopnicah sta se povzpela v stanovanje v tretjem nadstropju. Topel vonj oranžnordečega prostora je kar vabil k goloti. ”Boš kavo?”, je vprašala. ”Bom”, je odvrnil ter odložil torbico na rdeč kavč. Začela je pripravljati kavo. ”Torej, bova gola?”, je vprašala. Nerodno vprašanje, ampak, načeloma ni ovir za to. ”Lahko”, je odvrnil ter začel sezuvati čevlje. ”Lahko popaziš na kavo, grem ta čas pod tuš?”. ”Ni problema”. Nagajivo se je nasmehnila in zavila proti kopalnici. Stopil je do štedilnika, odstavil kavo ter jo prelil v dve skodelici in postavil na mizo. Dodal je še mleko, sladkor ter dve žlički. Lucija se je že vrnila, bosa in z na bokih zavezano belo brisačo. Še vedno je imela majhne joškice. Prisedla je, zvrnila sladkor v kavo, dodala malo mleka in pomešala. Prekrižala je noge, da se je s prsti dotaknila Tomaževih hlač. Počasi sta spila kavo in klepetala. Nato je vstala od mize, prijela skodelice ter jih pomila. Odvrgla je brisačo ter se s sladko belo ritko obrnila k Tomažu. ”Saj sva rekla, da bova naga, kaj še čakaš?”, ga je nagajivo nagovorila. ”Pod tuš grem”, je rekel ter zviznil v kopalnico.

O madona. Slekel se je ter hitro skočil v kabino, se samo malo podrgnil po telesu, se obrisal ter si ovil brisačo, s katero se je trudil pokriti že vzhajajočo kito. Stopil je v dnevno sobo, kjer je že gola sedela na kavču. Prisedel je. ”Ne boš nag?”, ga je vprašala. Dvignil se je ter odvil brisačo. Sedel je nazaj poleg nje. Zazrla se je v mednožje. Imelo jo je, da bi ga prijela v roke, ga drgnila in se na vse možne načine igrala z njim. ”Hmm, to mi je manjkalo, veš”, je rekla ter s prstom pokazala na njegov nabrekajoči se kos mesa. ”Ja no”, se je izmikal Tomaž, ni vedel kaj bi. Njeno telo ga je rajcalo. ”Lahko se malo pocartava”, je rekla ter že dvignila nogo, da mu bo sedla v naročje. ”Kar sedi”, ji je dal možnost ter narahlo razširil noge, da je tič štrlel v zrak kot zvonik vaške cerkve. Sedla mu je v naročje in mu prilepila majhen poljub na ustnice. Zavrtelo se mu je v glavi, zopet si je želel, da ne bi ostalo le pri enem poljubu. Vrnil ji je z velikim potiskom jezika v usta. Spet sta bila na istem, kot pred letom in pol. Brez odvečnih besed je prijela za ud, ki je štrlel proč in ga podrgnila. Masiral ji je joškici, na katerih sta se bradavički vztrajno povečevali. Eno je vzel v usta in jo vlekel kot otrok, lačen materinega mleka. ”Greva v spalnico”, je predlagal. Lucija je potrebna dobrega fuka takoj skočila iz naročja ter ga za roko potegnila v sobo. Legel je na posteljo, ona pa poleg.

Pomolila mu je stopalo pred nos ter sadistično ukazala, naj liže. Hmm. Vzel je prstke v usta in jih cuzal, enega po enega. Lucija si je tačas vozila roko gor in dol po že na daleč opazno lačni češplji. Vzdihovala je tako, kot je znala to že nekoč. Kot vzdihujejo grde porno starlete v poceni nemških porničih iz osemdesetih. Nato se je pobrala in se kot južnoruska ovčarka postavila na vse štiri. ”Igraj se, igraj se z ritko”, je pohotno izustila. Očitno tokrat ona ukazuje, kaj in kako, si je mislil Tomaž. Pomakal je sredinca v vlage polno figo, malo pomendral z njim ter ga potegnil ven in nastavil na rjavo očesce. Kar povleklo ga je noter, kot bi vtikal v cev sesalca. Z eno roko si je korenjaka ohranjal pri trdoti, z drugo pa ju je šaril po ritki. Lucija je hlastala za zrakom in sočasno predla kot mačka. ”Daj me”, je tiho izrazila željo po fuku. ”Jebi se, ne bom te še”, ji je grobo odvrnil. Potegnil je prst iz riti in jo obrnil. ”Najprej te moram spucat”, je rekel ter zakopal jezik v gladko pobrito fugo. Lucija se je gibčno zavrtela v praktični šest devet položaj in vzela mesnato liziko v usta. Z ustnicami je spravila kožico iz glavice in se posvetila samo njej. S prsti je poiskala ritno luknjo in mu brez opozorila potisnila prst vanjo. Kar premaknilo ga je. Resnično ni pričakoval, obenem je bilo to zanj prvič. ”Au”, jo je tiho opozoril, da mu takšno početje ni ravno všeč. Ni trajalo dolgo, razumela je in izvlekla prst.

Legel je, Lucija pa se je nataknila nanj. Najprej je nežno poskakovala, nato pa čedalje hitreje. Spuščala je nežne vzdihe in izdihe, ki so potrjevali uživaštvo. Še vedno s tičem v vlažni muci mu je sedla na noge in se naslonila nazaj, da je slonela na dlaneh. Tomaž je imel izvrstni pogled na vstopanje in izstopanje njegove moškosti. Obrnila se je in se zopet nataknila. S široko razprto ritko je kar klicala po dodatku. Oslinil si je prst in ji ga potisnil do konca. Spustila je tisti pravi zvok ugodja in ni vedel, katera stvar ji je bolj všeč. Slonela je na eni roki, z drugo si je mendrala ščegija, bradavičke so se napenjale, kot da hočejo uiti iz dojk. ”Agrhgah”, je izustila in še parkrat ponovila. Poskakovanje se je umirilo, prepotena je obsedela na njemu, s hrbtom obrnjena proti njegovemu obrazu. Ni videl njene rdečice, ni videl njenih odprtih ust, ki so lovila sapo. ”Nisem še končal”, je skoraj zaprosil. ”Boš pa kmalu”, mu je dala upanje in se snela z nabrekle batine. Hitro ga je vzela v roke in začela postavljati hitrostni rekord v drkanju. Postavil se je na kolena in nad njo. ”Danes pa ne boš goltala”. ”Zakaj ne?”. Hm, le zakaj. ”Ker hočem videti…”. Ni mu uspelo dokončati odgovora. Pošprical jo je od brade do popka. Nasmehnila se je, a z ročnimi spretnosti ni odnehala. Drsala je do zadnje kapljice. Nato ga je Tomaž prijel v svoje roke, ga otresel in obrisal ob njeno stegno.

Obležala sta eden poleg drugega, Tomaž praznih jajc in z že uvelim tičem in Lucija z lepljivimi semeni po telesu. Ona zadovoljna in zadovoljena, on pa z mislimi pri Anji. Tako zelo me boli, si je mislil. in tako zelo bo bolelo njo. Žal mi je. Oprosti.

Pozvonilo je.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation