Potem, ko sem se danes, dva dni po podelitvi Viktorjev ponovno priklopil na internet, sem povsod videl le pljuvanje, kritiziranje in slaba mnenja o njih. Zatorej sem se odločil, da sam ne bom pisal o njih.

Konec koncev tudi ne upam, ker jih nisem gledal. Je pa zanimivo videt, kaj vse pišejo blogerji, ki večinoma kritizirajo vsako stvar, ki se zgodi. Pa ta je bil tak, pa on je bil drugačen, pa ta je rekel to in on je rekel drugo. Ne bom se spuščal v detajle in ne bom pisal imen, ampak dam pa en predlog. Kaj če bi naslednje leto povabili tiste blogerje, ki letos najbolj kurcajo, da bi vodili prireditev in da bi sami predlagali, kdo bi moral dobiti Viktorja in kdo si ga ne zasluži?

Sem pa gledal Xfaktor. Ter se, kot je sekundarni namen te oddaje, smejal kot nor. Mislim, kako samozavestni so ljudje, ki pridejo na oder, trdno prepričani, da znajo pet in potem na polni črti fušajo in naredijo sramoto iz sebe. Ne vem imena, ampak tisti dve gorenjki, ki sta trdili, da sta ena boljša od druge, obenem pa se v predprostoru hvalile, da imata ravno oni dve vse tisto, kar žirija išče, sta živ dokaz o samovšečnosti. So me pa resnično prikovali tisti, ki znajo pet, kot je recimo tisti hipijski model iz obale.

Sicer pa nisem počel ničesar zanimivega. Predvsem sem še veliko počival, saj nisem še popolnoma zdrav. Malo sem sedel po barih in se družil, pil kavo, malo sva s Petro peljala psičko na obisk k njeni sestri (psičkini), malo sva šla na pivo, pa je bil vikend mimo. No, obenem je Petra skrbela tudi za želodec, saj je kuhala same dobre stvari.

In obenem sem imel obupnega časa za razmišljanje. Sedeč na klopci sredi travnika in tam daleč gozdovi, ob enem od redkih cigaretov v tem vikendu, sem pravzaprav razmišljal o vsem drugem, razen o sebi ne. Predvsem o morju in letošnjem dopustu. Katerega imava s Petro že rezerviranega, mimogrede. Če mi pridejo kopalke še prav. Imam registracijo preden greva ali kasneje. Greš na trajekt z avtom naprej in moraš potem, ko greš iz njega, rikvercati? Bo apartma res tako lep, kot je na sliki? Jebi ga, manjka še nekaj mesecev, a z mislimi sem že tam, z nogami v vodi. Pa še nudistična plaža je blizu, kar mi je skoraj najbolj važno. In da je velika verjetnost, da gresta bicikla z nama.

In potem je Petra naredila izjemno dobro večerjo, jaz pa sem bil zadolžen za desert. Hvala Bogu, ker me običajno porabijo za pomivanje posode. Kar ne pomeni, da je tisti večer nisem. Ampak vseeno, zadoščenje je bilo, saj so vsi bili navdušeni nad sadnim krožnikom. Zadeva je izgledala takole.

Ja. V pričakovanju morja in dopusta.

2 Thoughts on “Vikend

  1. Uuuu, sadni krožnik 😉 Za fruit freake kot sem jaz je to top večerja 😛 X Factor ja, sem tudi jaz gledala. Tip z obale je neverjeten, norec v pozitivnem smislu. Za tisti dve frajli, ki sta jako samozavestni pa rečem samo to, da ne vem kako je možno, da mislita, da znata peti. Jih res nima nihče dovolj rad, da bi jim lahko direktno povedal, da sta pač bolj ali manj brez posluha? Drugače pa Janis Joplin s konca oddaje zmaga. A girl can sing!

  2. dobro ti to razvajaš s tem sadjem…. 😎
    x faktorjev nisem gledal, Viktorjev pa le za vzorec, a dovolj, da sem videl Elijene in se nasmejal za dva dni…..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation