Pri nas bi lahko rekli, da jo je veter odnesel, ampak je žal končala v objemu drog. Kaj ji je tega teba bilo, bi si marsikdo mislil, a obenem je slava verjetno zelo naporna stvar, da si jo je treba lajšati z mamili. Je pa tudi res, polna rit vsega in potem se denar raje porabi za kaj drugega.

Whitney Elizabeth Houston, rojena devetega avgusta 1963 v New Jerseyju, je bila v času smrti glede na knjigo rekordov največkrat nagrajena ženska. Pokasirala je kar dve nagradi Emmy, šestkrat grammy, trideset nagrad Billboard in več kot dvajset ameriških glasbenih nagrad. Ob vsem tem je bila tudi ena najbolj prodajanih izvajalk, v karieri je namreč prodala kar 170 milijonov albumov.

Njeno truplo so našli v hotelski sobi v četrtem nadstropju hotela Beverly Hilton, kjer je bila nastanjena. V banji. Vzrok bi lahko bila utopitev, a ve se, da se je igrala z drogami. Sicer se ne spodobi pisati o govoricah, da je bila brez denarja, da ji je založba plačevala snemanje nove plošče in da se je večer pred smrtjo močno opita zabavala. Point vsega je, da smo poslušalci izgubili še en angelski glas, katerega se ni dalo naveličati.

Vseeno se pa lahko zamislimo, kdo bo naslednji…

V spomin na ta glas dodajam njeno uspešnico.

2 Thoughts on “Whitney Houston

 1. Ljudina on 13. februarja 2012 at 19:43 said:

  baba zmešana hudobna, sram naj ji bo. Razvajenka … zanjo ne najdem pohvalnih besed. Slavit pijanske svinje se mi gnusi.

  • Tina on 26. marca 2013 at 22:03 said:

   Zapis je sicer star ampak nema veze. Sam naslov me je pritegnil. Whitney Houston je bila legenda. Imela je izjemen glas. Znala je zapeti tako visoko, da je kozarec počil. Gospa Ljudina, na vaš nivo se ne bom spuščala. Vprašam pa vas nekaj. Ste obuli njene čevlje in v njih hodila saj 5 let? Ste poznali njeno zgodbo? Ampak ne tisto iz medijev. No, odgovora itak poznamo. In kako lahko potem vi take stvari govorite. Da nekoga zmerjate s pijansko svinjo ter da je bila hudobna in zmešana, o vas pove veliko. Je pač pila, vprašanje je pa, zakaj? Vsak zakaj ima svoj zato. Bila je samo človek, krvava pod kožo, ki je v življenju izbrala par napačnih poti. Zaradi tega pa si niti slučajno ne zasluži takih besed. Verjetno vi niste popolni, če pa ste, potem pa mora biti vaše življenje skrajno dolgočasno.
   Jaz si še danes velikokrat zavrtim njene komade pa mi je čisto vseeno, kaj je počela v osebnem življenju. Njen glas oz. glasba ni zaradi tega nič slabša.
   R.I.P. Whitney Houston

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation