Čil, zdrav in poln novih moči se vračam k pisanju. Itak. Zunaj tako lepo vreme, jaz bom pa pisal. Ni šans.

No, najprej sem imel velike plane potegnit iz garaže bicikl, katerega že dobro leto nisem gonil. In ga tudi bi, če ne bi dobil obiska tete gripe, ki me je položila v posteljo in me prešvicala in izmučila bolj kot najbolj pohotna nimfomanka. In to, da sem iz postelje gledal lepo vreme, mi je zbilo še tisto malo motivacije, ki sem jo imel za kolo.

Ker nisem človek, ki bi bil vajen nekaj dni piti čaj in ležati, obenem pa goltati tablete, sem se moral nekako zaposliti. Sicer sem si nekaj zapisoval in urejal neke zapiske, večinoma pa sem gledal filme. Kar nekaj se jih je nabralo, zato lahko tu opišem vsakega posamezno, da boste imeli lepo napisane predloge, kaj se splača videt in kaj ne.

Prvi je bil The Sweetest Thing. Ki je sicer romantična komedija, ampak namenjena obema spoloma. Ženskemu zaradi zgodbe, moškemu zaradi Cameron Diaz. Meni je itak ona sanjska ženska, tako da je to razlog ogleda filma. Sicer je pa zgodba plehka, kot so plehke večinoma vse holivudske romantične komedije. Da se prepričate, vam dam še trailer.

Poln smeha, akcije in tudi malenkostnega razmišljanja, je tudi film Flypaper. No, to so ustvarili isti strici, kot Hangover, tako da lahko pričakujete marsikatero že zbledelo foro. Skratka, dve skupini roparjev slučajno v istem trenutku ropajo banko. Že ta zadnji stavek pove, da to ne more biti dobro, saj pripelje do takšnih in drugačnih zapletov. Trailer:

Nato je sledila bedarija od bedarije. Breakin all the Rules. Ne priporočam. V glavnem, model je spisal priročnik, kako pustiti partnerja. Resnično, tako bednega filma že dolgo ne. Niti trailerja vam ne dam.

In ker holivudske komedije niso ravno smešne, sem si pogledal nekaj nizozemskega. New Kids Turbo. Pet mladih fantov odpustijo, fantje popizdijo in naredijo po svoje. Odfukana komedija, jaz sem se poleg režal kot nilski konj. Trailer:

In potem še, kot ljubitelj avtomobilov, sem pogledal še Born to Race. Tudi nič posebnega, podobne zgodbe smo videli že v vsaj desetih filmih. Vedno je tako, da se dva ne moreta med sabo, tekmujeta, dirkata in vedno zmaga tisti, ki je najbolj pošten. Enostavno in brezvezno. Dam pa še od tega trailer.

Seveda pa to niso vsi filmi, nekatere bom opisal naslednjič.

In potem je prišel dan, ko je zdravnica rekla, da sem zdrav. Ampak da moram še pit čaj in počivat, ter mi zaključila bolniško. Super, bom počival v službi. No, sicer pa tudi sam pri sebi čutim zdravje, ni več utrujenosti, glavobola, vročine in kar je najbolj pomembno, nimam več tistega groznega zadaha iz ust. Sam sebe sem kar oklical za kralja zadaha. Ko ti smrdi iz ust, kljub umivanju zob, žretju pepermintov in še marsikateri stvari, ki naj bi to preprečila. Danes mi ne več. Bi se katera zalizala?

2 Thoughts on “Zdrav

  1. Upam, da si željo po kolesarjenju samo malce preložil, ne pa popolnoma zavrgel (:
    Pa ženitne ponudbe na blogu niso nikoli dobra ideja (ker ne delujejo 😛 )

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation