Ne manjka več veliko do začetka šova, katerega, kot obljubljajo, se ne bo smelo zamuditi. Ja, Xfaktor bo kmalu tu, zato se spodobi, da tudi mi predstavimo kakega talenta iz Youtube. Vendar, da ne bomo le glasbeno obarvani, bomo danes šli na ceste.

Torej, v spodnjem posnetku bomo videli izredno talentiranega voznika in njegovega sopotnika s kamero. Fanta sta se nekega dne odločila, da bosta posnela panoramsko vožnjo iz Kranja Do Škofje Loke. Posnetek jima je uspel, dobrih 5000 ljudi si ga je ogledalo in jima napisalo pohvale. Seveda, treba je pač spodbujati taka dejanja, na pozitiven način predstavljajo pokrajino, posnetek bi lahko med drugim predvajali v turističnih agencijah in s tem promovirali avtohtono domače obnašanje, predvsem nasproti vozečih divjakov. Dokaz več, da imajo mladi vozniki čedalje več pameti v glavi in ne ogrožajo ostalih udeležencev v prometu. Prav tako je iz posnetka tudi razvidno, da poteka vožnja po omejitvah. Za vse zgoraj napisano en velik NOT!!

Zdaj pa resno. Osebi je potreben odvzem vozniškega izpita. Dosmrtno. Preden se zgodi tisto najhujše in vzame nekomu sina, hčerko, očeta, mater ali dedka, babico, njemu samemu pa mu ni nič. Tako je to.

Sicer se v tejle kategoriji poskušam posvečat bolj smešnim posnetkom, katere potem še malo pokomentiram, ampak, drage bralke in dragi bralci, tale posnetek danes ni niti malo smešen. Ob njem se lahko namreč samo zamislimo. Jaz sem se.

One Thought on “Zupanc in prjatu

  1. Idiota!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation