A veš tisto, ko se vsak odloči, da bo z novim letom nekaj spremenil, pa naj se gre za poskus odvajanja kajenja, izgubo odvečnih kilogramov ali čisto kakšno drugo stvar.

Sam sem si pogosto postavljal cilje in nekaj dni delal na tem, da bi jih dosegel. Kaj si morem, sem bolj šibka oseba. Len in misleč, da je v življenju vse lažje doseči, kot zgleda. Včasih me je to teplo iz dneva v dan, včasih me je presenetilo. In zato si letos nisem postavil nekih ciljev. Ok, sem, ampak predvsem realne in take, za katere se ne bom sekiral, če jih ne dosežem, a se bom vseeno veselil, ko in če jih presežem. Mali črni rokovnik je vedno pri meni z vsemi možnimi informacijami in zapiski, SportsTracker na telefonu, plani zapisani in zapisano delo v sodelovanju s plani.

Ne bom pisal o tem, koliko kilometrov bom prekolesaril, ker to sem že nekoč počel, pa so se plani podrli, cilji ostali nedoseženi in sam sem izpadel kot največji lenuh, kar sem sicer že priznal, da sem. Ne bom pisal, kolikokrat imam letos namen seksati, ker bom izpadel pohotno in perverzno. Ne bom pisal o stvareh, ki jih imam namen narediti. In ne o tistih, katere bi bilo dobro narediti, pa jih ne znam, ne uspem, ne zmorem in nočem. Če bo koga zanimalo, bom nekje konec leta napisal o tem, če ne, pač ne.

Sem se pa odločil, koga bom letos podpiral. Pri njegovem početju, delu in nedelu, športu in ostalih aktivnostih. Predvsem ne bom podpiral nobenega politika. Podpiral bom vsakega človeka, ki se bo z normalnim mišljenjem trudil narediti nekaj novega, nekaj za ljudi, nekaj, kar nas ne bo obiralo, pa tudi če bo zaradi tega moral v politične vode. Podpiral bom vsakega, ki bo nekaj napisal in za temi besedami stal. Podpiral bom vsakega, ki bo letos hotel izgubiti kilograme, vsakega, ki se bo odločil, da je šport boljši od buljenja v monitor, vsakega od blogerjev, vsakega, ki bo obiskal moji dve strani (EroShop in EroSplet), vsakega, ki me bo priporočal za prijatelja na FB in vsakega, ki mi bo sledil na čivkalniku. Zakaj? Ker sem dober in iskren ter realen državljan republike Slovenije, kjer se med in mleko že dolgo ne cedita več. Če sploh sta se kdaj. Razen za določene. Ker sem to, kar sem. Ker če hočem, sem lahko tudi največja pizda, največje govno, zavrnem, skritiziram in pošljem v tri krasne. Kar se sicer redko zgodi, ampak znam narediti tudi to. Sem le človek, ki z drugimi ravna tako, kot drugi ravnajo z njim, v tem primeru z mano. Ampak če je ideja dobra, je povsem logično, da se jo podpre. Vem, važen je predvsem denar za uresničitve kakih projektov, ampak lepo je vedeti da nisi sam.

Na tem prostoru se zahvaljujem vsem, ki ste do tega trenutka bili moji FB frendi, moji sledilci na tviterju, všečkači mojih blogov, obiskovalci zgoraj omenjenih strani, komentatorji, tako pozitivno kot negativno naravnani, delilci, priporočevalci, podporniki, somišljeniki, enakomisleči. In tu pozdravljam vse tiste, ki boste vse zgoraj našteto od sedaj naprej. Rišpekt vsem, ki ste zato, da ste kar pač ste.

One Thought on “Podpiralec

  1. Peter na novo odkrila tvoj blog. Pred časom poklikala, spravila pod zaznamke in tokrat na novo našla, prebrala, ker me je pritegnilo. Hvala za take misli, dobro zapisane v celoto. Ni se še čisto vsem zmešalo in marsikdo bi se podpisal pod seznam vsega, kar podpiraš…nekomu je bilo tole top branje pred spanjem. Lahko noč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation