Končno je prišel novi izziv. Beechallenge, oziroma ga lahko poslovenimo ”čebelje oči”.

Po vseh raznoraznih izzivih, ki so krožili po družabnih omrežjih, predvidevamo da bo ta še najbolj zanimiv. Po pitju piva na dušek in polivanju z ledeno vodo, bodo sedaj prišli na svoj račun predvsem moški, vsaj kar se ogledov tiče.

Glavno vlogo tokrat igrajo ženske, katere si morajo sleči modrček in si ga zavezati okrog oči, da izgledajo kot čebele, seveda pa se morajo tudi slikati. In to tako, da bo na sliki viden tudi del prsi. Seveda to ne pomeni, da je moškim prepovedano sodelovati – za smeh in zabavo je celo priporočljivo. Ampak, roko na srce, če se kakršnega koli izziva lotijo ženske, je vse skupaj bolj seksi.

Zanimivo bo videti, če bodo znane Slovenke tudi po tem izzivu posegale s tako vnemo, kot so posegale po polivanju z vodo. Čebelje oči bodo, v kolikor se bodo slovenske estradnice odločile za to, kaj hitro sprejele vse rumene revije in pisale o tem na dolgo in široko. Obenem je prisotna velika mera zaplankanosti, ker se ljudje še vedno niso navadili, da je golo telo pač le golo telo in gledajo na par golih jošk kot na smrtni greh, čeprav sam pogled na njih deluje bolj zdravilno kot kakšna tableta in marihuana skupaj. Tako smo lahko prepričani, da se beechallenge pri nas ne bo prijel, če pa se bo, bo to tradicionalno pospremljeno s kupi negativnih komentarjev pod slikami. Ker imajo pač nekateri tak hobi, da se preveč vtikujejo v življenja drugih. Kar je še slabše od prekomernega vsiljevanja svojega mnenja.

Torej, čebelje oči bodo izziv zgolj za pogumne in nezaplankane. Aja, pa težko je, seveda. Če objaviš na socialnem omrežju, bodo videli vsi tvoji prijatelji. Sam ga sicer ne bom posnel, ker v takih stvareh ne sodelujem, za kakšno izmed blogerk pa bi to lahko bila dobra reklama. Dejmo, punce. Obenem pozivam še Špeharja, da tudi temu doda kanček dobrodelne note in izzove na donacijo. Ker konec koncev gre vse za dober namen.

Za vsak slučaj, če kdo ne ve kako se tega lotiti, prilagam slike, katere sem pobral na Twitterju.

beechallenge

beechallenge

Punce v akcijo, vsi ostali pa pojdite v miru.

3 Thoughts on “Nov izziv: Beechallenge – čebelje oči

  1. to je povsem diskriminatoren izbor….ker moški ne nosimo modrca…..no, vsaj jaz ne poznam takšnih…. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation