Spoštovano obiskovalstvo dokaj dobrega bloga, želim vam prijetno branje.

Tale zapis ni bil načrtovan, a po nekajkratnem branju sem prišel do spoznanja, da je idealen za ozaveščanje in osveščanje. Po tem, ko je zapis ”Minuta dve za grammar nacije” požel skorajda rekordno branost izmed vseh mojih zapisov in sem v želji razumeti influenserje kontaktiral nekaj le teh, je bila objava tega zapisa nujna.

Prosil sem za vpogled v običajen dan influenserja in izmed vseh kontaktiranih se je odzvalo le eno dekle. Sicer sem bolj pričakoval odziv kakega moškega predstavnika zaradi prepričanja, da imajo pestrejše dogajanje, a me tudi tale zapis ni razočaral. No…

Zdravo Peter.

Neizmerno sem vesela da si se izmet vseh influencarjev odločil pisati prav meni. Ker sem pogledala tvoj blog in prebrala nekaj tvojih zapisev in videla seznam blogarjev na katerem se nisem najdla, sem dobila vtis da se na blogarsko sceno spoznaš in bi lahko pisav komu drugemu. Ampak ti z veseljam napišem kako izgleda moj dan čeprav se sama nimam za influencarko ampak, če drugi rečejo da sem potem verjetno sem. Naj še na začetku napišem da sem bol nova in se na vse še ne spoznam, rada pa pišem in poseben povdarek dam na kvaliteto napisanega ker vem da moje bravke to začutijo. No takole je biv videti moj dan v prejšnem tednu.

Zjutraj sem vstala, popila kavo in ko sem pogledala čes okno sem videla, da je zunaj snek. H sreči mi je moš zjutri očistiv avto predenj je šel v službo. Ob devetih sem se otpravila v Portoroš kjer sem imela slikanje s kolegico fotografinjo. Na poti sem pričakovala zastoje ampak jih ni bilo. Enkrat sem se vstavila na Ravbarkomandi da sem kupila kavo za z sabo in posnela snežno idilo za na instagram, met samo vožno pa objavila še en stori. Slike so ratale hude in komaj čakam da končam s pisanjem objave da jih dodam polek. Kolegica se res spozna na fotografijo. Na poti domov sem se še dvakrat ustavila in posnela nekaj slik za instagram. Ker sem šla ravno mimo sem se ustavila še pri starših. Oba sicer ne a usaj mama me redno bere in je moja redna bravka. Tamlajši nečak ki je pri njima v varstvu me je peljal v hlev in mi pokazal mlade koske, prau raznežila sem se ko sva gleda kako pijejo mleko in se igrajo. Nato sem morala naprej po obveznostih. V Ljubljani sem morala prevzet nekaj kozmetike ker sem bila zmenjena za reklamo v blogu. Res so mi dali dobre kreme od vsake po dve škatlici eno ponavadi obdržim za sebe, drugo podarim kakšni bravki ali prodam na Bovhi. Sem provala že dosti nihovih izdelkov in me zmeraj znova naudušijo lahko rečem da sem jim kar zvesta.

Ko sem prišla domov je bilo v nabiralniku obvestilo da me na pošti čaka paket. Saj res čisto sem pozabila, da so mi iz enega drugega podjetja poslali eno maskaro in tonik. Usedla sem se nazaj v avto in otšla na pošto prevzet. Umes sem srečala bivšo sošolko in me je povabila na kavo. Sva se malo pogovarjale in sem ji povedala za moj blog in je rekla da me bo začela brat. Tega sem neizmerno vesela, tako vsaj vem da ni moj trut zaman. Res jo je blo lepo videt. Potem sem šla domov, kjer sem z zanimanjem otprla paket. Poslali so mi res nore stvari in komaj čakam da jih poskusim. Nihovi izdelki me vedno znova naudušijo in sem jim zelo zvesta. Neizmerno se veselim da jih bom opisala mojim bravkam.

Nekaj minut za mano je prišev moš in biv malo slabe volje ker nisem utegnila nič skuhat. Učasih je nemogoč ker ne razume, da sem tudi jas cev dan okoli. Ve da mi blog veliko pomeni in da bom nekoč živela ot tega. Potem je on skuhal kosilo ker sem bila preveč zasedena. Pregledovala sem slike od zjutraj, vmes sem poslikala in na instagramu objavila slike kozmetike potem pa sva skupaj jedla. Po kosilu je moš pomiv posodo in posesav stanovanje, jas pa sem dokončala objavo. Zjutri jo bom še enkrat pregledala če je vse tako kot more bit in objavila.

Zvečer sem se ravno vsedla na kavč ko je prišlo sporočilo v inboks od enega podjetja z vprašanjem če bi testirala njihov nov puder. Ponudili so dva različna pudra in pedeset evrov. Poslala sem jim svoje pogoje kar pomeni od vsakega izdelka dve škatlici, eno bom obdržala za sebe, drugo prodala na Bovhi. Potem sem imela neznansko željo po nečem sladkem a ni bilo nič doma. Moje mišlenje je, da bi za to moral poskrbet možki a se mu ni dalo v trgovino.  Sem mu rekla da to veliko pove o tem kolko mu pomenim. Zato sem šla sama iz avtam v Lidel in polek sladkari kupila še plašček is kolekcije Hajdi Klum. Saj mi ni tolko všeč imela ga bom za nekaj slik za na instagram potem pa ga prodala naprej ali podarila na blogu. Pret spanjem sem preverila kaj me čaka jutri. Zjutraj najprej objava nato pa grem zaradi bloga urejat trepke in nohtke.

Tako je minil moj dan in biv je kar naporen. Ne vem kako uspeva bol branim blogarkam ker mene kar utrudi. Peter upam da sem ti dovol približala upogled v influencarski usakdan čeprav je res da sem ti opisala najbol zapovnjen dan. Ponavadi nimam toliko opravkov čeprav imam usak dan dosti dela če ne z drugim pa s odgovarjanjem na sporočila ki mi jih pošilajo bravke. To rada počnem in mislim da do takrat ko me bo to veselilo mi nebo hudega.

Tebi želim še veliko uspehou na tvojem blogarski poti in neizmerno bom vesela ko me boš dodav na tvoj seznam blogarjev. Javi mi ko boš to narediv in bom šerala na svojem blogu.

Priznam, poskusil sem pozabiti, pa kar ni šlo. In v nekem trenutku začneš pogrešati tisti stari, blogerski svet…

  • Opomba avtorja: zapis je izključno plod avtorjeve domišljije, kar pa ne pomeni, da je daleč od resnice. Napisan je z namenom zabave in lahko deluje odvajalno, kar je tudi dobro, če ne bo narisal nasmeška na obraz.
  • Opomba avtorja influencer style: zapis je isklučno plot avtorjeve domišlije kar pa ne pomeni da je daleč, od resnice. Napisan je s namenom zabave in lahko deluva odvajalno kar je tudi dobro če, nebo narisav nasmeška na obras.

One Thought on “Minuta dve za grammar nacije sekonda parte – pismo neke influencerke.

  1. HelgaG on 10. decembra 2017 at 16:43 said:

    Pri branju takšnih besedil bolijo oči, možgani, srce, vse do maternice … Nehaj!!! 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post Navigation